Fosta model, de 49 de ani, trăieşte în Ascot, în Marea Britanie şi a declarat că este o veterană cu 220 de încercări nereuşite în căutarea iubirii ideale. În trecut a avut relaţii şi cu personaje faimoase, ca jucătorul de golf spaniol Seve Ballesteros şi pilotul de Formula 1, James Hunt. Dar niciun bărbat nu e la înălţimea lui Logan. Şi crede atât de mult în iubirea necondiţionată pe care doar animalele ţi-o pot da, într-atât încât a dorit să se căsătorească în direct, la Tv.
Ea s-a prezentat îmbrăcată în rochie albă, el cu cu papion. Şi în faţa camerelor de luat vederi şi-au jurat iubire şi un lătrat etern, făcând schimb cu un inel cu diamante, ea şi o brăţară de aur, el.

Sunt unii care au numit povestea  ca pe „criza de la jumătatea vieţii”, sau alţii, doar o modalitate de a apărea la televizor pentru a se reîntoarce cu succes în viaţa publică. Dar oricum dorim s-o numim, căsătoria aceasta este o adevărată poveste de iubire.

Elizabeth l-a adoptat pe Logan în urmă cu un an, salvându-l dintr-o situaţie în care era abuzat de patru ani de zile. Golden retrieverul era bătut şi ţinut ca pedeapsă într-un dulap. Dar, cu toate astea, n-a încetat să iubească şi să caute fiinţe umane ca protector. Intrarea câinelui în viaţa sa i-a schimbat complet planurile lui Elizabeth, ca şi modul de a înţelege viaţa de cuplu. Noi suntem convnşi că o astfel de iubire va dura ”până când moartea îi va despărţi”, titrează La Stampa.

Te-ar putea interesa și: