Evenimentul Zilei > International > Ducesa de Sussex, trădată de principele Harry. Cine este presupusa amantă?
Ducesa de Sussex, trădată de principele Harry. Cine este presupusa amantă?

Ducesa de Sussex, trădată de principele Harry. Cine este presupusa amantă?

Principele Harry avea o amantă? Se pare că da. După cum relatează biografia regală a Angelei Levin, la începutul relaţiei exista o altă femeie, iar legătura dintre ei nu s-a întrerupt nici după ce Harry a cunoscut-o pe Meghan.

Principele Harry a cunoscut-o pe Meghan datorită unei întâlniri aranjate de o prietenă comună şi a rămas ca fulgerat. Dar acest lucru nu l-a determinat să renunţe la top-modelul Sarah Ann Macklin, o imagine a Burberry. 

''S-au cunoscut la un party şi atracţia reciprocă a fost imediată. S-a născut astfel o relaţie bazată pe o pasiune pură şi multe mesaje telefonice, care nu s-a întrerupt nici atunci când Harry a cunoscut-o pe Meghan, dar nici astăzi'', scrie Levin în biografia ''Harry: Convorbiri cu Principele''.

În primele luni, deci, şi Harry ar fi ţinut vii cele două relaţii. În realitate, pentru siguranţa proprie, nici Meghan n-ar fi fost uşă de biserică. ''La începutul poveştii cu Hary, Meghan nu a rupt legătura cu Cory Vitiello, bogatul chef canadian cu care se logodise la puţin timp după divorţul de primul soţ, producătorul cinematografic Trevor Engelson, în august 2013'', titrează Libero Quotidiano

În orice caz, în final, Meghan Markle a reuşit să pună mâna pe Făt-Fumosul ei. În septembrie 2017, Harry a oficializat logodna cu controversata actriţă, actualmente ducesă de Sussex..

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: