Evenimentul Zilei > Actualitate > Recital de dubstep la Arenele Romane
Recital de dubstep la Arenele Romane

Recital de dubstep la Arenele Romane

Celebrul Borgore revine în România într-un concert ce se anunţă o adevărată sărbătoare a genului, la Arenele Romane, pe 6 decembrie 2017.

De amintit că încălzirea va fi asigurată de DJ Shiver. Cine este Asaf Borger, aka Borgore? Cine iubeşte dubstepul ştie deja răspunsul! Considerat unul dintre cei mai creativi artiști ai generației sale, Borgore a devenit un personaj iconic în dubstepul modern.

Cel mai recent material al său "#NEWGOREORDER", lansat pe 8 iulie, i-a adus până şi grelele aprecieri ale publicațiilor de specialitate. Era greu să fie altfel, mai ales că Borgore a reușit să pună în scenă show-uri pline de energie.

Talentul său a fost remarcat pe scenele celor mai mari festivaluri de muzică electronică din lume, adică la Tomorrowland, Ultra, RDC Las Vegas sau Made in America.

Cireaşa de pe tort? Borgore are şi propriul show la radio, "The Borgore Show", împreună cu vedete de prim rang precum Miley Cyrus, Diplo și Waka Flocka Flame.

Pe numele său real Gherman Alexandru Raul, DJ Shiver și-a început cariera în urmă cu 14 ani mixând pentru trupe de breakdance. În prezent, artistul se numără printre cei mai versatili oameni care se ocupă de această muzică în România.

Nu întâmplător a ajuns DJ Shiver să facă parte din show-ul lui Borgore: de-a lungul carierei, acesta a împărțit scena cu monştri sacri ai genului precum Skrillex, The Prodigy, Fat Boy Slim sau Die Antword.