Dr.Oz de România

Dr.Oz de România

Din această toamnă TVR1 va aduce în grila de programe varianta autohtonă a celebrului „Dr. OZ Show”.

Televiziunea publică a achiziționat recent licența de difuzare pentru talk-show și a demarat pregătirile pentru emisiunea ce va intra din toamnă la TVR 1. Surse din TVR au spus că nu a fost încă ales medicul român ce va fi gazda talk-show-ului.

Prin acest format, TVR mizează pe o creștere semnificativă de audiență, mai ales la publicul feminin, având în vedere succesul de care se bucură, de două sezoane, varianta originală în Statele Unite.

Dr. Mehmet OZ, specialist în chirurgie cardio-vasculară, oferă în emisiune, într-un mod relaxat și distractiv, informații pentru o viață mai sănătoasă sau cele mai noi știri din lumea medicală. Alături de el sunt invitați specialiști din diferite ramuri ce pot oferi soluții pentru greutatea corporală, relații interumane, sex sau combaterea stresului. În urmă cu două luni celebrul doctor a primit în cadrul Daytime Emmy Awards 2011 două premii Emmy: pentru cel mai bun talk-show informativ și pentru cea mai bună gazdă de talk-show.

Ne puteți urmări și pe Google News

Acum, în România, „Dr. OZ Show” este difuzat de Euforia TV și beneficiază de un public stabil și o audiență foarte bună.