Evenimentul Zilei > Monden > Drama Vulpiței abia acum începe! Vasluianca își schimbă viața radical!
Drama Vulpiței abia acum începe! Vasluianca își schimbă viața radical!

Drama Vulpiței abia acum începe! Vasluianca își schimbă viața radical!

Nefericita căsnicie a Vulpiței cu Viorel Stegaru se clatină din temelii!

După ce Viorel a fost prins în mașină cu o altă femeie, Vulpița și-a ieșit din pepeni. A izbucnit în lacrimi și l-a amenințat cu divorțul. În tot acest timp, Viorel stătea calm pe canapeaua din platoul emisiunii, zâmbind.

„Viorele, gata, s-a încheiat între noi” a spus Vulpița, în platoul emisiunii Acces Direct. „S-a încheiat definitiv cu aceste imagini. Viorele, de ce ești așa măgar, Viorele? Ți-ai bătut joc de mine! Poți să pleci” a tunat Vulpița.

Sute de mii de euro pentru Vulpița și Viorel. Cifrele explozive din spatele scandalului

Paginademedia.ro a estimat, pe baza audienței, câți bani a încasat Antena 1 din emisiunile Acces Direct în care și Vulpița a fost subiect. Acest „spectacol al degradării umane” prezentat de Mirela Vaida, după cum a caracterizat un membru CNA „telenovela” de la Acces Direct, care din 13 ianuarie ține românii atenți la subiecte precum abandon, prostituție, amantlâc și violență, a produs rating de 2,24 milioane de telespectatori într-o singură emisiune.

Cele două personaje au stabilit și un record: în 7 februarie au avut un vârf de audiență de peste trei milioane de români. Audiențele ridicate aduse de caz se traduc în încasări de publicitate, susține site-ul de specialitate al jurnalistului Petrișor Obae. Paginademedia.ro a estimat, luând în calcul audiența emisiunii, că încasările din publicitatea dată la Acces Direct au depășit 400.000 de euro.