După ce Viorel a fost prins în mașină cu o altă femeie, Vulpița și-a ieșit din pepeni. A izbucnit în lacrimi și l-a amenințat cu divorțul. În tot acest timp, Viorel stătea calm pe canapeaua din platoul emisiunii, zâmbind.

„Viorele, gata, s-a încheiat între noi” a spus Vulpița, în platoul emisiunii Acces Direct. „S-a încheiat definitiv cu aceste imagini. Viorele, de ce ești așa măgar, Viorele? Ți-ai bătut joc de mine! Poți să pleci” a tunat Vulpița.

Sute de mii de euro pentru Vulpița și Viorel. Cifrele explozive din spatele scandalului

Paginademedia.ro a estimat, pe baza audienței, câți bani a încasat Antena 1 din emisiunile Acces Direct în care și Vulpița a fost subiect. Acest „spectacol al degradării umane” prezentat de Mirela Vaida, după cum a caracterizat un membru CNA „telenovela” de la Acces Direct, care din 13 ianuarie ține românii atenți la subiecte precum abandon, prostituție, amantlâc și violență, a produs rating de 2,24 milioane de telespectatori într-o singură emisiune.

Cele două personaje au stabilit și un record: în 7 februarie au avut un vârf de audiență de peste trei milioane de români. Audiențele ridicate aduse de caz se traduc în încasări de publicitate, susține site-ul de specialitate al jurnalistului Petrișor Obae. Paginademedia.ro a estimat, luând în calcul audiența emisiunii, că încasările din publicitatea dată la Acces Direct au depășit 400.000 de euro.