Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol caută actori pentru continuarea filmului „Două lozuri”
Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol caută actori pentru continuarea filmului „Două lozuri”

Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol caută actori pentru continuarea filmului „Două lozuri”

În perioada 15 noiembrie 2021-15 mai 2022, școala de film în colaborare cu studioul de film al lui Dragoș Bucur și Dorian Boguță susțin un nou atelier dedicat actoriei. Cursurile sunt pentru toți cei pasionați de actorie și care cred că au ceva de oferit marelui ecran, fie că sunt actori profesioniști, amatori sau începători, tineri sau bătrâni, slabi sau mai plinuți, frumoși sau mai puțin frumoși.

Cursurile vor dura 6 luni, cu o frecvență de două ori pe săptămână, iar la final cei prezenți vor avea ocazia să ia parte la un castig realizat de regizorul Paul Negoescu și astfel să joace în continuarea filmului „Două locuri”, care se va filma în toamna anului 2022.

Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol, cei trei actori care i-au interpretat pe Sile, Dinel și Pompiliu în căutarea frenetică și hilară a biletului de loterie pierdut, promit că umorul de situație, comicul dialogurilor și, desigur, o poveste la fel captivantă vor fi din nou la ele acasă, pe marele ecran. „A durat 5 ani să ne urnim, dar acum am hotărât cu toții că este momentul potrivit pentru începerea acestui nou proiect. Știm că așteptările spectatorilor sunt foarte mari, având în vedere succesul primei părți, dar odată luată decizia nimic nu ne va mai opri să facem o nouă comedie de calitate”, declară Alexandru Papadopol.

„În ultimii 5 ani mi s-au adresat aceleași două întrebări: Ce culoare are mașina ? și Când o să apară Două lozuri. Acum pot răspunde: Culoarea mașinii este albă, iar Două locuri se va filma anul viitor”, adaugă Dorian Boguță. La rândul său, Dragoș Bucur spune că „povestea celor trei personaje există, noi suntem pregătiți, mai lipsesc doar noi cursanți și un nume genial pentru film! Așteptăm propuneri din partea fanilor!”.

Filmul „Două lozuri” este unul dintre cele mai iubite filme românești din ultimii ani, a fost selecționat în festivaluri de film din toată lumea și a câștigat premiile „Best Comedy Feature” la Fort Lauderdale Internațional Film Festival din SUA, „Premiile publicului” la Premiile Gopo, „Premiul juriului- Best film” la Monte-Carlo, Comedy Film Festival, Mențiune specială „Internațional Feature Film” la Zurich Film Festival, împreună cu 10 nominalizări la Beijing International Film Festival și multe alte premii.