Evenimentul Zilei > Politica > Dragnea: Guvernarea trebuie menţinută şi trebuie continuate programele care s-au dovedit a fi programe de succes
Dragnea: Guvernarea trebuie menţinută şi trebuie continuate programele care s-au dovedit a fi programe de succes

Dragnea: Guvernarea trebuie menţinută şi trebuie continuate programele care s-au dovedit a fi programe de succes

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, la Botoşani, că a discutat cu premierul Victor Ponta marţi, când l-a vizitat la clinica din Turcia, despre necesitatea rămânerii PSD la guvernare. De asemenea, cei doi au discutat şi despre viitorul ministru al Transporturilor.
'Am vorbit şi de guvernare cu premierul. Guvernarea trebuie menţinută şi trebuie continuate programele care s-au dovedit a fi programe de succes. (…) Sunt variante bune (n.r. –  pentru Ministerul Transporturilor) şi cred că va găsi un ministru bun, cu părerea de rău că domnul Rus nu mai poate fi ministru al Transporturilor, fiind un ministru pe care eu l-am apreciat foarte mult şi îl apreciez foarte mult', a precizat Dragnea. 
 
El a subliniat că PSD 'nu este un partid care să intre în stare de amorţeală', ci e un 'partid care are şi responsabilitatea guvernării'.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: