Evenimentul Zilei > Politica > Și-a IEȘIT din FIRE! DRAGNEA dă de PEREȚI cu DEPUTAȚII PSD și ÎNJURĂ în fața reporterilor
Și-a IEȘIT din FIRE! DRAGNEA dă de PEREȚI cu DEPUTAȚII PSD și ÎNJURĂ în fața reporterilor

Și-a IEȘIT din FIRE! DRAGNEA dă de PEREȚI cu DEPUTAȚII PSD și ÎNJURĂ în fața reporterilor

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a avut o ieșire nervoasă în fața reporterilor prezenți în Parlament dar și în ședința Biroului Permanent al Camerei Deputaților.

Potrivit surselor, deputatul PSD Marcel Ciolacu a fost împins într-un perete de către Liviu Dragnea.

La finalul votului pentru moțiunea simplă împotriva ministrului Justiției, Tudorel Toader, Dragnea a avut o reacție nervoasă în fața reporterilor.

„M-am săturat de toate aceste minciuni. În afară de mine, mai sunt oameni în țara asta? Orice lege mă avantajează pe mine. Vorbiți cu haștagul, cu Iohannis, să dea un decret şi să mă împuște. Toate prostiile le susțineți, că o să mă ajute pe mine… Cu ce dracu să mă avantajeze, că mi-au distrus viața? Sunt om şi îmi ajunge. Efectiv m-am săturat de toate aceste prostii. Am fost condamnat fără niciun fel de probă în dosarul Referendumul, pentru că aşa a vrut Băsescu şi fără niciun fel de probă în al doilea dosar. Am dreptul să critic decizia acestor instanţe, dar despre deciziile instanțelor pe care CEDO le-a făcut harcea, parcea, Realitatea TV vă dă voie să vorbiți? Voi, tinerii, aţi ajuns să susţineţi securiştii…”, a declarat Dragnea, întrebat dacă este avantajat de modificarea Legii 254/2013 privind executarea pedepselor și a măsurilor privative de libertate dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.