Evenimentul Zilei > Opinii > Opinii EVZ > Dragnea a spus-o pe șleau: Dacă nu ne lăsați să furăm, blocăm România
Dragnea a spus-o pe șleau: Dacă nu ne lăsați să furăm, blocăm România

Dragnea a spus-o pe șleau: Dacă nu ne lăsați să furăm, blocăm România

Condamnatul Liviu Dragnea a devenit foarte vocal după ce electoratul PSD s-a mobilizat foarte disciplinat din nou la urne, oferind penalilor din politică încă un mandat în care să paraziteze resursele statului.

 Statornicia cu care simpatizanţii PSD votează orice le pune pe masă acest partid a fost dublată de lehamitea tuturor românilor care nu au reuşit să vadă alternativa în ofertele electorale. Rezultatul e catastrofal pentru viitorul României. Voturile pentru penali au construit procente la care aceştia nu sperau înainte de alegeri şi au conturat o victorie nesperată.


Președintele penal al PSD a scăpat porumbelul într-un context aparte. Fusese chemat la DNA într-un nou dosar care ar putea să-l bage la pușcărie dacă ajunge în fața unei instanțe care să-l găsească vinovat.


Infractorul Liviu Dragnea s-a turmentat atât de rău cu acest succes încât a ajuns să spună pe şleau ce plan au penalii din politică pentru următorii ani, dacă nu sunt lăsaţi în pace să fure liniştiţi sau nu reuşesc să umble la legile Justiţiei astfel încât să lase procurorii DNA fără obiectul muncii.

„Românii la un moment dat trebuie să se hotărască dacă în loc de o alimentare cu apă preferă un denunţ, dacă în loc de o şcoală preferă un dosar, dacă în loc de o pâine mai bună preferă nişte cătuşe. Cred că până la urmă românii sunt cei care vor decide; nu o luptă împotriva justiţiei, dar o luptă pentru adevăr şi pentru bunăstare, asta ne interesează”, a spus Dragnea luni, 13 iunie 2016, în faţa DNA.

Preşedintele penal al PSD a scăpat porumbelul într-un context aparte. Fusese chemat la DNA într-un nou dosar care ar putea să-l bage la puşcărie dacă ajunge în faţa unei instanţe care să-l găsească vinovat.

La ieşire a spus-o direct: Noi, penalii din politică, nu facem nimic pentru comunităţile unde am fost votaţi dacă nu ne lăsaţi să ne luăm cota parte care ni se cuvine. Dacă veţi continua să ne cercetaţi pentru şpăgile şi comisioanele din care ne-am făcut averile nesimţite, noi nu mai facem nimic. Blocăm total comunele şi oraşele unde am fost aleşi şi stopăm orice dezvoltare, dacă nu suntem lăsaţi să parazităm banul public şi să ne tragem un folos personal consistent din tot ceea ce facem.

Domnul Liviu Dragnea susţine că nu îl interesează o „luptă împotriva Justiţiei”, ci o „luptă pentru adevăr şi bunăstare”. Nu precizează însă clar a cui bunăstare o avea în cap când a gândit această frază ce va rămâne în istorie ca exemplu de tupeu şi nesimţire pentru o perioadă în care căpuşele penale au controlat destinele României.

Cu siguranţă nu se gândea la bunăstarea miilor de români ucişi în spitale de toate contractele prin care penalii din politică parazitau banii destinaţi îngrijirii bolnavilor. Nu cred că se gândea nici la „bunăstarea” miilor de români ucişi în fiecare an în accidente oribile consumate pentru că cei ca Dragnea au furat atât de mult încât au blocat cu totul modernizarea României. Categoric nu s-a gândit nici la milioanele de profesionişti din toate instituţiile statului care au fost nevoiţi să renunţe la cariere pentru că s-au sufocat între politrucii incompetenţi şi şpăgarii ordinari cu care lierii politici penali ca Dragnea au infectat toate structurile.


O mafi e care acum ne amenință pe toți, pe față: Dacă nu ne lăsați să furăm în continuare, blocăm România.


Cu siguranţă că nu s-a referit nici la bunăstarea milioanelor de români care au fost forţaţi să emigreze scârbiţi de halul în care a fost adusă ţara de infractorii din politică. Dragnea s-a referit la bunăstarea lui şi a inculpaţilor, suspecţilor sau condamnaţilor care formează împreună mafia din politică. O mafie care acum ne ameninţă pe toţi, pe faţă: Dacă nu ne lăsaţi să furăm în continuare, blocăm România.

Trist este că mafia asta chiar putea să fie desfiinţată la aceste alegeri locale, dacă românii cu mintea la ei îşi depăşeau lehamitea şi se implicau în luarea deciziei. Ar fi făcut electoratul captiv al mafiei să conteze atât de puţin încât mafioţii pierdeau puterea care le dă tot acest tupeu. Pacat, mare pacat.

Opiniile exprimate în paginile ziarului aparțin autorilor.


 
 


Blog: ”Libertatea cuvântului ne aparţine nouă şi nimic nu poate să o îngrădească, dacă noi nu vrem asta”

Facebook: pagina publică

Humanitas: pagina de autor

Video: pagina de Youtube

Google+: pagina personală

 
 

Citiţi mai multe:


 


Participă, alături de cititorii din comunitatea evz.ro, la dezbatere.

Primul SITE DE ȘTIRI din România în care TU esti PARTENER egal cu JURNALIȘTII

Jurnaliştii şi cititorii, parteneri egali



Vezi mai jos opiniile cititorilor despre acest editorial și comentariile pe tema propusă dezbaterii și SPUNE ȘI TU ce părere ai!