Evenimentul Zilei > Justitie > Procurorii se fac că lucrează la DOSARUL colonelui SRI DEATCU
Procurorii se fac că lucrează la DOSARUL colonelui SRI DEATCU

Procurorii se fac că lucrează la DOSARUL colonelui SRI DEATCU

Dosarul fostului şef al SRI Prahova, colonelul Silviu Deatcu, acuzat de ucidere din culpă şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, dupa ce s-a urcat băut la volan şi a omorât o tânară, bate pasul pe loc de nouă luni.

Accidentul comis de colonelul SRI Silviu Deatcu a avut loc în decembrie 2017, iar de atunci el se află "în lucru" la Parchetul de pe lângă Curtea Militară de Apel Bucureşti. Deşi mai este puţin până se face un an de când Silviu Deatcu a ucis o tânară, având alcoolemie de 0,43 la mie în aerul expirat, nici până acum procurorii nu au reuşit sa depăşească faza de urmarire penală.

Conform unui raspuns acordat de PICCJ către Lumea Justitiei, în 10 septembrie 2018, dosarul se afla în continuare în lucru la parchetul militar, iar colonelul SRI avea în continuare calitatea de suspect. Deci, timp de nouă luni procurorii nu au fost în stare să strângă probe care să ducă la inculparea şi trimiterea în judecată a lui Deatcu, deşi cazul nu este deloc unul complicat.

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: