"Am comandat fast-food american și eu sunt cel care plătește!" a declarat  președintele american Donald Trump care a găzduit jucători de la echipa de fotbal Tigers şi i-a ospătat cu burgeri Clemson și cartofi prăjiți.

„Este din cauza blocării după cum știți … O mulțime de burgeri, pizza, cred că ei vor prefera orice ….cam asta am putea să le oferim“ , a declarat președintele american la sosirea sa la Casa Albă, după o zi petrecută în New Orleans.

Mâncare americană, cea mai bună

Întrebat despre hrana rapidă preferată, mogulul imobiliar a spus: "Dacă e americană, îmi place, tot ce este american" . – Mai degrabă McDonald's sau Wendy's? , a insistat un reporter. – "Îi iubesc pe toți", răspunde Donald Trump. "Doar lucruri bune, mâncare americană bună", titrează presa americană.

Președintele Trump, care solicită finanțarea unui zid anti-migranți la granița cu Mexicul, se află într-un impas cu opozanții săi democrați, care se opun, şi sunt blocați. Acest blocaj a provocat o "închiderea" care a forțat mulți oficiali federali, inclusiv unii care lucrează la Casa Albă, să rămână acasă, statul neputând să-i plătească. Această "închidere", care durează 24 de zile, este cea mai lungă din istoria americană.

 

Te-ar putea interesa și: