Evenimentul Zilei > Actualitate > Primarul unui mare oraș din România, confirmat pozitiv pentru COVID-19. „A treia oară…”
Primarul unui mare oraș din România, confirmat pozitiv pentru COVID-19. „A treia oară…”

Primarul unui mare oraș din România, confirmat pozitiv pentru COVID-19. „A treia oară…”

Dominic Fritz, primarul municipiului Timișoara a fost testat confirmat pentru coronavirus. Anunțul a fost făcut de edil, într-o postare pe rețelele sociale.

Primarul municipiului Timișoara, Dominic Fritz, a fost confirmat pozitiv pentru coronavirus. Anunțul a fost făcut chiar de către edil, într-o postare pe rețelele sociale.

Acesta susține că, marți seară, a simțit dureri musculare și o stare subfebrilă, iar miercuri dimineață a făcut un test al cărui rezultat a fost pozitiv.

Primarul anunță că va sta în izolare timp de 14 zile și că nu a intrat în contact cu niciunul dintre angajații Primăriei Timișoara.

„A treia oară n-am scăpat. Din păcate, azi am fost confirmat pozitiv pentru COVID-19.

Aseară am simțit dureri musculare și o stare subfebrilă, așa că am făcut un test azi dimineața. Rezultatul a venit și mă obligă la izolare totală timp de 14 zile. Nu am fost contact direct pentru niciunul dintre angajații Primăriei Timișoara pentru că am purtat tot timpul mască.

Nici nu pot să-mi imaginez cum și de unde l-am luat, dar asta este natura perfidă a acestui virus.

Primăria va rămâne pe mâini bune, ale viceprimarului Ruben Lațcău care va îndeplini atribuțiile de primar ce îi sunt delegate conform Hotărârii Consiliului Local.

Ruben va deveni tată chiar în zilele următoare și îi îmi pare rău că îi răpesc primele zile cu fiul lui. Imediat ce instanța va valida și supleantul din Consiliul Local, Ruben Lațcău va convoca Consiliul  să votăm pe al doilea viceprimar, Cosmin Tabără”, scrie Fritz.

Dominic Fritz, confirmat pozitiv pentru coronavirus

„Călătoria la București o voi face la sfârșitul acestei luni când, împreună cu președintele Consiliului Județean, Alin Nica. Vom discuta la Guvern despre proiectele comune și ale orașului.

Voi transmite oricum propunerile de proiectele ale Timișoarei miniștrilor pe care urma să-i întâlnesc mâine și poimâine, cu speranța că ne vom vedea sănătoși după ce ies din izolare.

Sunt în legătură constantă cu echipa din Primărie care lucrează la centrele de vaccinare, să putem începe cât de curând posibil cu procesul de vaccinare.

Vă spun cu mâna pe inimă că am avut mare grijă, nu m-am văzut inutil cu nimeni, și cu toate astea m-am infectat. Fiți atenți, purtați masca, evitați întâlnirile și deplasările nenecesare. Mai avem puțin, ne vaccinăm toți și vom încheia această pandemie”, a mai spus primarul Timișoarei.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.