Evenimentul Zilei > Politica > Doliu pentru PSD! Paul Niculescu și-a dedicat viața PSD-ului. „Astăzi este o zi tristă”
Doliu pentru PSD! Paul Niculescu și-a dedicat viața PSD-ului. „Astăzi este o zi tristă”

Doliu pentru PSD! Paul Niculescu și-a dedicat viața PSD-ului. „Astăzi este o zi tristă”

Doliu uriaș în lumea politică! Paul Niculescu, un nume foarte important din PSD, s-a stins din viață. Familia și social democrații trec prin cele mai triste momente.

„A încetat din viață în această după-amiază, plecând prea devreme dintre noi”, au scris social democrații.

Paul Niculescu a fost unul dintre cei mai îndrăgiți oameni din lumea politică. Acesta era viceprimar al comunei Ștefan cel Mare. Conform informațiilor postate pe pagina de Facebook a PSD Argeş, regretatul politician „a încetat din viață în această după-amiază, plecând prea devreme”.

„Pentru PSD Argeș, astăzi este o zi tristă. Paul Niculescu, viceprimar al comunei Ștefan cel Mare, a încetat din viață în această după-amiază, plecând prea devreme dintre noi. Suntem alături de familia îndoliată, mult încercată de această pierdere. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris PSD Argeş.

Sursa: agerpres

Un alt deces în lumea politică

În urmă cu o lună, fostul parlamentar social-democrat Anton Miţaru a decedat. Anton Miţaru a fost parlamentar PSDR în perioada 2000-2004. Acesta a fost și director Oltchim pentru o bucată bună de timp. Tragicul anunț a fost făcut chiar de primarul de Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, care a avut doar cuvinte de laudă la adresa regretatului social democrat: „un profesionist gata să preia şi să ducă la bun sfârşit orice sarcină i se încredinţa”.

„Ne-a părăsit Anton Miţaru: un om drag, un administrator priceput al treburilor judeţului şi municipiului, un politician care a ştiut întotdeauna să negocieze pentru a găși cea mai bună soluţie pentru comunitatea locală.

L-am cunoscut în numeroase ipostaze – prieten, colaborator apropiat în Primăria municipiului, profesionist gata să preia şi să ducă la bun sfârşit orice sarcină i se încredinţa – şi cu atât mai greu îmi vine, în aceste momente dureroase, să admit că de astăzi, Anton Miţaru a ieşit din viaţă pentru a intra în istoria locală. De numele său rămân legate o serie de realizări de excepţie în Râmnic şi în judeţ, care vor duce mai departe amintirea unui om dedicat celor din jur”, a transmis primarul de Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, potrivit Capital.