Dana Dobre, una dintre cele mai cunoscute și apreciate jurnaliste din România, a murit în cursul zilei de duminică, la doar 56 de ani. Celebra jurnalistă a pierdut lupta cu o boală nemiloasă: cancer la plămâni.

Anunțul morții care a șocat pe toată lumea a fost făcut de către Georgia Radu, bună prietenă şi fostă colegă cu Dana Dobre.

„Dana Dobre nu mai e. Deja mi-e atât de dor de ea… Și mă doare sufletul că n-am apucat s-o mai văd„, a scris Georgia Radu.

În continuare, aceasta a postat mesajul emoționant lăsat de Dana Dobre celor care au cunoscut-o şi pe care l-a scris de înainte să piardă lupta cu viața.

“Vă las aici zâmbete și mulțumiri pentru întâlnirea cu fiecare dintre voi!”

“Dragilor,

Textul ăsta l-am scris cu speranța că nu va fi nevoie de el prea curând. Însă, așa o mare sfârșeală s-a abătut peste mine, încât mi-a închis ochii, mi-a descătușat sufletul și mi-a liniștit definitiv durerea. Vă las aici zâmbete și mulțumiri pentru întâlnirea cu fiecare dintre voi. Am fost o norocoasă, pentru că am întâlnit doar oameni minunați, care m-au purtat cu drag în suflet, în amintiri.

Nu știu dacă acolo unde voi ajunge va fi departe tare de lumea din care am plecat, dacă va exista dor, dar cred cu tărie că vor exista chipuri și energii pe care le voi purta cu mine. Pentru ultima dată, mă înclin în fața voastră și vă mulțumesc fiecăruia în parte pentru întâlnirea noastră vremelnică, dar memorabilă.

Detaliile despre când, cum, unde și la ce oră voi porni pe ultimul drum le veți afla de la ai mei, tot aici.

Zâmbiți, trăiți, iubiți!”, este mesajul lăsat de Dana Dobre.

Ultimul omagiu pentru cei ce au cunoscut-o se va face la capela Bazilescu, începând cu data de 7 iunie, ora 16 pana marți dimineața.