Evenimentul Zilei > Actualitate > Doliu în lumea mafiei. Un celebru interlop din România a murit
Doliu în lumea mafiei. Un celebru interlop din România a murit

Doliu în lumea mafiei. Un celebru interlop din România a murit

Gipsy, „legenda Dobrogei”, un interlop care știa toate dedesubturile ueni adevărate societăți underground, a murit luni dimineața.

Gipsy, un cunoscut interlop din Constanța, a murit luni dimineață.

Gipsy a fost „om de viață”, cum se spune, iar asta nu o neagă niciunul dintre cunoscuții săi. Nu s-a dat înapoi, niciodată, de la o băutură fină sau de la o mâncare apetisantă. În mediul respectiv, Gipsy era chiar recunoscut ca mare amator de alcool și de grătare. Interlopul Gipsi Reiz, conform paginii sale de socializare a cunoscut întreaga istorie a lumii infracționale din Constanța, fiind unul dintre liderii vechi și unși cu toate alifiile.

Gipsy a făcut parte dintre posesorii de „diplome” obținute la școala vieții„. A pornit de jos, ca și alți interlopi, a împărțit împreună cu aceștia zonele de influență, impunându-și autoritatea prin toate mijloacele, scrie Cancan.

Gipsy a fost apropiat al celebrului Sedan, decedat și el între timp, dar și finul lui Rompaul, escroc cu state vechi de serviciu și adevărată ”vedetă” a anilor ’90. Interlopul Gipsy a avut o relație de strânsă prietenie și cu Romeo Ursu, zis Boenică.

Gipsy a iubit viața și a avut un anturaj compus din interlopi cu ”nume”, numai că sănătatea l-a trădat. Iar vestea a căzut ca un trăsnet în Constanța. Luni dimineață, spre surprinderea și jalea tuturor celor din anturajul interlopului, celebrul interlop s-a simțit foarte rău.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: