Evenimentul Zilei > International > Doliu în lumea fotbalului. Trei jucători au murit în urma unui tragic accident rutier
Doliu în lumea fotbalului. Trei jucători au murit în urma unui tragic accident rutier

Doliu în lumea fotbalului. Trei jucători au murit în urma unui tragic accident rutier

Trei dintre cei mai importanți fotbaliști ai echipei nigeriene de primă ligă, Rangers FC, au decedat duminică în urma unui teribil accident rutier.

Internaționalul nigerian Ifeanyi Geroge, atacant la Enugu Rangers, a murit într-un accident auto, duminică dimineața. Alături de el, în mașină, se aflau doi alți doi coechipieri, și ei găsiți fără suflare la locul accidentului.

Managerul celor de la Rangers, Amobi Ezeaku, a confirmat moartea jucătorilor.

„Este o duminică întunecată pentru fotbalul nigerian. Este adevărat că Ifeanyi George a murit pe loc, dar despre ceilalți nu pot să vă ofer multe detalii, pentru că nu le cunosc, încă, identitatea”, a spus Amobi Ezeaku, potrivit prosport.ro.

În urma suspendării campionatului în Nigeria, din cauza pandemiei de coronavirus, toate cluburile au dat voie jucătorilor să plece acasă. George și cei doi colegi ai săi se aflau în drum spre Lagos când s-a întâmplat nefericitul accident.

Pandemia de coronavirus a paralizat o activitatea sportivă în toată lumea. Aproape toate țările și-au întrerupt campionatele sau competițiile sportive.