Doliu în familia lui Sylvester Stallone. Fiul actorului a fost găsit mort

Doliu în familia lui Sylvester Stallone. Fiul actorului a fost găsit mort

Fiul actorului Sylvester Stallone, Sage Stallone, în vârstă de 36 de ani, de asemenea actor, a fost găsit mort ieri în domiciliul său de la Hollywood, potrivit presei americane.

"El era într-o bună dispoziţie şi lucra la tot felul de proiecte", a declarat George Braunstein pentru The Post. "Îşi făcuse planuri de căsătorie.... Era un tip extrem de minunat, iubitor. Este o tragedie", a explicat avocatul Braunstein.

Potrivit unor surse citate de TMZ, site specializat în viaţa celebrităţilor, cauza morţii a fost o supradoză de medicamente. Acum anchetatorii încearcă să stabilească dacă moartea a fost accidentală sau nu.

Sylvester Stallone s-a aflat joi la San Diego pentru a promova "Expendables 2", noul său film cu Arnold Schwarzenegger. "Sylvester Stalone este profund afectat din cauza durerii provocate de dispariţia subită a fiului său, Sage Stallone, care îl va marca pentru totdeauna", potrivit unui comunicat al agentului său, Michelle Bega. "Compasiunea şi gândurile sale se îndreaptă spre mama lui Sage, Sasha, prima soţie a vedetei din seria Rocky. Sage era un tânăr formidabil şi foarte talentat". The Post a relatat că mama sa, Sasha Czack, a fost de asemenea anunţată de moartea fiului ei. Sage Stallone şi-a făcut debutul în film alături de tatăl său în "Rocky V". El a continuat să joace într-o serie de filme, cel mai recent în "Promises Written in Water' în 2010 /de asemenea, a apărut în "The Agent", un scurt metraj, şi în 2011, într-un episod al unui documentar de televiziune despre filmele Rocky.

Ne puteți urmări și pe Google News