Doi români din Anglia au fost acuzati că au ucis un alt român și că i-au omorât și câinele, pe care l-au aruncat de la etaj., anunță realitatea.net. Potrivit procurorilor,  mai multe persoane s-au adunat  în fața imobilului din Liverpool unde locuiau românul Cristian Duțu și mama acestuia, și au început să consume alcool și să asculte muzică cu volumul ridicat. Grupul s-a mărit rapid , fiind în mare parte format din bărbați.

Mama lui Cristian Duțu i-a mustrat pe bărbați că sparg sticle și fac gălăgie, lucru care i-a enervat pe cei doi români care s-au urcat la ea la balcon . Înarmați cu sticle și cuțite, au atacat-o pe femeie și pe fiul ei, scrie Știrileprotv.ro,  Vasile Șerban, în vârstă de 24 de ani, este acuzat că l-a înjunghiat pe Cristian Duțu și că i-a aruncat câinele acestuia, un bulldog american, de la etaj.iar  fratele său,  de 30 de ani, este acuzat că a aruncat cu o sticlă spre mama acestuia, provocându-i o tăietură la mână .

Incidentul s-a petrecut pe 21 aprilie anul trecut, însă agresorii au parăsit Marea Britanie la începutul lui 2019,  Tribunalul din Liverpool dispunând judecarea acestora în lipsă.