Nu este mai este nici un secret că grupul terorist ISIS a pus la punct o piață a sclavelor sexuale ca marfă pentru musulmanii din întregul Orient Mijlociu. Cele mai căutate sunt femeile Creștine și Yazidi (o comunitate kurdă cu rădăcini în antica Mesopotamie).

Iată, însă, că un document recent cu antetul ISIS dezvăluie că piața funcționează pe baza unui mercurial, în funcție de grupele de vârstă ale femeilor. Cele mai scumpe sunt copilele de până la 9 ani: 200.000 de dolari!

Conducerea ISIS îi avertizează pe negustori, sub amenințarea pedepsei cu moartea, să nu coboare sub prețurile mercurialului, motivând necesitățile acute ale bugetului organizației.

Shoebat.com a tradus documentul:

Tarifele pentru pi..e

Am fost informați că piața pentru vânzarea femeilor a cunoscut o scădere a prețurilor care afectează necesitățile Statului Islamic și finanțarea Mujahedinilor (luptătorilor – n.r.). De aceea, Departamentul Comercial a hotărât să stabilească prețuri fixe la vânzarea femeilor. Astfel, toți negustorii trebuie să se supună, iar oricine încalcă regulile va fi executat.

PREȚURI (în DINARI) / MARFĂ

75.000 de dolari   vârstă 30-40 / Yazidi / Creștină

100.000 de dolari vârstă 20-30 / Yazidi / Creștină150.000 de dolari vârstă 10-20 / Yazidi / Creștină

50.000 de dolari   vârstă 40-50 / Yazidi / Creștină

200.000 de dolari vârstă   1- 9  / Yazidi / Creștină

Vânzările sunt limitate la 3 sclave, cu excepția vânzărilor în străinătate, în Turcia, Siria și țările din Golf.

Potrivit Shoebat.com, prețurile au scăzut din cauza unei mari cantități de „marfă pe stoc”. Rata de schimb este de 100.000 de dinari / 86 de dolari.

Recent, a fost dat publicității și un video cu musulmani excitați așeptând să li se prezinte femei Yazidi de vânzare. Spre sfârșitul filmului, se vorbește de o femeie care ar fi murit în timpul trasportului.

Te-ar putea interesa și: