DJ Sava, piesă nouă cu o voce nouă

DJ Sava, piesă nouă cu o voce nouă

După sucesul înregistrat anul trecut cu piesele "I Like (The Trumpet)" şi "Love You", DJ Sava speră să repete istoria şi vine pe piaţa muzicală cu o piesă nouă, "2.2 Story", pe care a lansat-o recent, în cadrul emisiunii "Neaţa cu Răzvan şi Dani".

Nou-nouţ, optimist şi cu o linie catchy, "2.2 Story" păstrează sound-ul cu care DJ-ul şi-a obişnuit fanii de-a lungul timpului. "Am vrut un single plin de viaţă, care să transmită tot ceea ce înseamnă vară, mare şi soare. O asculţi, te încarci cu energie şi te distrezi cu gaşca, 2.2 Story este o poveste de dragoste, în care ne putem regăsi fiecare din noi", a declarat artistul.

Proiectul muzical "DJ Sava si Raluka" s-a transformat în "DJ Sava şi Cristina", după ce a încheiat la sfârşitul anului 2010 colaborarea cu Raluka. DJ-ul aduce odată cu piesa "2.2 Story" şi o voce nouă. "Această piesă este o trecere de la un proiect la altul. Single-ul a apărut într-o formă de început pe internet, fiind preluat dintr-un set făcut de mine într-unul din concertele noastre", povesteşte DJ Sava.

Cristina Vasiu s-a remarcat anul trecut la Festivalul de muzică uşoară de la Mamaia, aceasta câştigând concursul de interpretare cu piesa "Suflet Gol" a Mădălinei Manole. Cristina şi-a început cariera muzicală încă de când avea şapte ani, la un concurs numit "Steluţele cetăţii" de la Deva, iar multă vreme nu a crezut că-şi poate face un nume pe scena muziicii româneşti întrucât nu are un album propriu. <iframe title="YouTube video player" width="560" height="345" src="http://www.youtube.com/embed/hz3wzvzk99U" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ne puteți urmări și pe Google News