Evenimentul Zilei > Monden > DJ Pascal, mort. Francezul stabilit în România era celebru în cluburile „de fiţe”
DJ Pascal, mort. Francezul stabilit în România era celebru în cluburile „de fiţe”

DJ Pascal, mort. Francezul stabilit în România era celebru în cluburile „de fiţe”

DJ Pascal, mort. Aceasta este vestea neagră care i-a surprins pe iubitorii muzicii de club din România, care au aflat luni dimineaţă că Pascal Di Fazio a murit într-o cameră de hotel din Piteşti.

Pascal di Fazio avea 62 de ani și avea cetățenie francezi. Jurnaliştii locali l-au descris ca pe „unul dintre cei mai îndrăgiți DJ ai orașului Pitești și chiar ai țării”.

„Se pare că acesta ar fi murit într-o cameră dintr-un hotel din Pitești (n.r. – cartierul Trivale). Surse apropiate redacției ne-au comunicat că Pascal Di Fazio ar fi încetat din viață la Hotel Magic”, arată ziaruldearges.ro.

Nu există semne de violenţă pe corp

Conform primelor informaţii venite de la criminaliști, pe corpul neînsufleţit nu au fost găsite urme de violenţă.

În ultimii ani, DJ Pascal a fost în prim-planul mai multor petreceri într-un club „de fiţe” din Mamaia. De asemenea, spre finalul carierei, era o prezenţă constantă în cluburile din Piteşti.

După Revoluție, DJ Pascal a venit în România şi a fost cucerit de frumuseţile locului. Stilul de viaţă al românilor, dar şi ospitalitatea lor l-au convins să rămână în ţara noastră.

DJ Pascal, unul dintre cei mai buni dj

DJ Pascal s-a născut în Saint-Tropez şi după ce s-a stabilit în România (1997), a devenit un dj apreciat.

Mi-a plăcut ţara, mi-a plăcut viaţa de aici, oamenii și așa m-am trezit și român”, spunea artistul într-un interviu. Moartea lui a fost un şoc pentru cei care l-au cunoscut.

În mesajele de condoleanţe, fanii săi au dezvăluit câteva detalii despre personalitatea dj-ului. Astfel, s-a putut afla că era o persoană cu simţul umorului şi foarte atentă la nevoile celor din jur.

DJ Pascal, mort. Veste-şoc în lumea muzicii de club

DJ Pascal, mort
Domeniul în care lucra DJ Pascal a fost foarte afectat de pandemia de coronavirus.

DJ Pascal, mort. Printre primii care au anunţat această veste neagră se numără Levent Beghim. Omul de om din Constanța era bun prieten cu artistul. „Dumnezeu să-l ierte! Adio prieten drag Pascal”, a scris Beghim.

De asemenea, pe contul de Facebook al dj-ului au apărut zeci de mesaje de condoleanţe. O dovadă a faptului că Pascal di Fazio a fost un pionier al muzicii de club din România și din întreaga lume.

„Offffff, am avut ocazia să îl cunosc. Un om cu un caracter extraordinar. DUMNEZEU SĂ TE ODIHNEASCĂ ÎN PACE!”, a spus unul dintre urmăritorii săi.

„Un dj extraordinar… am avut ocazia să-l cunosc personal… Păcat, Dumnezeu să-l odihnească”, a spus o urmăritoare la rândul ei.

„Piticule, şi tu???!!! Ce pot să mai spun… Îngerii vor să dea un party… şi aveau nevoie de un DJ… nu unul oarecare… l-au vrut pe piticul nostru”, a fost reacţia altui fan al celebrului DJ Pascal, mort la 62 de ani.

sursa: ziarulargesul.ro, evedete.ro