În ultimele zile s-a scris numai despre divorţul momentului: Anda Adam de Sorin Andrei Nicolescu se depart!  Așa că artista a ținut să lămurească problema, iar cazul poate fi considerat, momentan, închis.

Anda Adam a lămurit problema divorțului

Anda Adam  a lămurit problema divorţului său şi a mărturisit  despre divorțul anunțat în mass-media. ”Până nu o să anunț eu oficial, pe Instagram sau Facebook, lucrurile sunt la fel între noi doi. Nu cred că acum are rost să discutăm despre acest subiect. Mereu am fost un om care și-a asumat lucruri și nu s-a ascuns. Toată lumea se mai ceartă, mai ales în perioada asta de autoizolare”, a declarat Anda Adam, în exclusivitate pentru cancan.

Cum s-a cunoscut cu soţul său

Cei doi s-au cunoscut după despărțirea de Victor Slav, iar între ei a fost dragoste la prima vedere. Anda Adam și Sorin Nicolescu s-au mutat împreună după numai o săptămână de relație, iar o lună mai târziu, tânărul cu cinci ani mai mic a și cerut-o de soție pe artistă.

Cei doi au organizat o nuntă de poveste  pe malul lacului Snagov, în prezența a peste 300 de invitați. Câteva luni mai târziu, ei au devenit părinții unei fetițe, Evelin.

Au trecut cinci ani de atunci, iar în tot acest timp, Anda și Sorin au pozat într-o familie fericită, amândoi mărturisind în repetate rânduri că între ei există o chimie fizică incredibilă chiar și după atâta timp.

Numai că, săptămâna trecută au apărut primele zvonuri conform cărora, cântăreața ar fi la un pas de divorț. Divort neconfirmat încă de cei doi soţi.