Evenimentul Zilei > Actualitate > Divorţează Ilie Năstase? Soţia fostului tenismen, dezamăgită: “M-am cam săturat. Consider că m-am sacrificat prea mult”
Divorţează Ilie Năstase? Soţia fostului tenismen, dezamăgită: “M-am cam săturat. Consider că m-am sacrificat prea mult”

Divorţează Ilie Năstase? Soţia fostului tenismen, dezamăgită: “M-am cam săturat. Consider că m-am sacrificat prea mult”

Brigitte Năstase este foarte supărată pe soţul ei, Ilie Năstare. Ea îi reproşează mai multe lucruri şi spune că s-a săturat de modul în care se comportă fostul tenismen.

Brigitte Năstase a declarat, la emisiunea "Xtra Night Show", că deranjat-o foarte tare faptul că soţul ei i-a dat bani amantei sale pentru ca aceasta să îşi închirieze o casă.

"În timp ce eu ştiam că avem probleme cu banii, Ilie i-a dat acestei femei (n.r.- amantei) 12.000 de euro ca să îşi închirieze o casă. M-a deranjat foarte tare acest lucru", a declarat Brigitte Năstase la "Xtra Night Show".

"Vreo 5 ani de zile am coabitat (n.r.- cu Ilie Năstase) şi m-am cam săturat. Nu mai vreau să mă sacrific, consider că m-am sacrificat prea mult. Ilie consideră că eu sunt o ţărancă de la Timişoara, că el este Ilie Năstase şi că ar trebui să-i fiu recunoscătoare. Eu nu consider aşa, consider că o relaţie se bazează pe respect reciproc", a mai spus Brigitte Năstase.

Brigitte stă în casa lui Ilie Năstase şi spune că fostul tenismen i-a spus ei de la început că i-a promis fostei soţii acea locuinţă. "Casa respectivă i-a promis-o fostei soţii. La un moment dat spunea: nu-ţi convine, ia-ţi copiii şi pleacă", a povestit Brigitte.

 

Brigitte a făcut dezvăluiri şi despre Amalia Năstase, fosta soţie a lui Ilie. "Am înghiţit multe mizerii de la ea (n.r.- de la Amalia) pentru ca Ilie să nu mai fie şantajat că nu o să-şi mai vadă copiii. De 7 ani de zile sunt <<jigodie>> în opinia ei (n.r.- a Amaliei). Amalia m-a ameninţat. Ea pozează în femeie de afaceri, dar Ilie a întreţinut-o, inclusiv după divorţul de Ilie. Mereu şi-a băgat coada în căsnicia mea cu Ilie", adaugă soţia fostului tenismen citatp