Evenimentul Zilei > Monden > Disneyland Paris nu se va mai deschide la data programată. Care este motivul
Disneyland Paris nu se va mai deschide la data programată. Care este motivul

Disneyland Paris nu se va mai deschide la data programată. Care este motivul

Disneyland Paris, principala destinaţie turistică privată din Europa, nu se va redeschide pe 2 aprilie aşa cum fusese iniţial prevăzut, a anunţat parcul de distracţii vineri pe site-ul său, relatează AFP, citat de Agerpres.

Disneyland Paris, principala destinaţie turistică privată din Europa, nu se va redeschide pe 2 aprilie aşa cum fusese iniţial prevăzut, a anunţat parcul de distracţii vineri pe site-ul său, relatează AFP.

După ce şi-a încetat activitatea între 13 martie şi 15 iulie, Disneyland Paris – care are 17.000 de angajaţi – a fost din nou închis din 30 octombrie.

Deschiderea Disneyland Paris a fost amânată

Pe 18 ianuarie, parcul de distracţii şi-a amânat deja data redeschiderii – stabilită pentru 13 februarie – pentru a avansa data de 2 aprilie, „dacă condiţiile o permit”, a avertizat Disneyland Paris.

Vineri, pe pagina principală a site-ului său, parcul a anunţat că „având în vedere situaţia actuală şi restricţiile de călătorie din Europa”, Disneyland Paris „nu se va redeschide pe 2 aprilie, aşa cum fusese planificat. Rămânem optimişti cu privire la viitoarea noastră redeschidere şi vă vom ţine la curent cât mai curând posibil pe site-ul nostru”.

Disneyland Paris a menţionat că persoanele care au făcut o rezervare au „opţiunea de a modifica data sosirii sau de a anula rezervarea”
Photo 208291394 © Jennicanta98Dreamstime.com