De asemenea, acesta a mai declarat că nu a purtat nicio discuție referitoare la licențele Microsoft, că i-a cunoscut probabil pe cei doi în complexul său sportiv, unde Valerian Vreme și Daniel Funeriu mai veneau să joace tenis. Totodată, acesta a mai afirmat că îi e greu să spună de când îi cunoaște. Atunci când judecătorul i-a dictat grefierului declarațiile fostului jucător de tenis, specificând că acesta s-a cunoscut cu cei doi în cadrul complexului de fitness și de golf, Dinu Pescariu a ținut să precizeze că și-ar fi dorit ca baza sa sportivă este de fitness și tenis, dar că și-ar fi dorit să aibă și terenuri de golf.
Pe lângă acestea, Dinu Pescariu a mai afirmat că îl cunoaște pe Dorin Cocoș, că este inculpat într-un alt dosar Microsoft și că a aflat că este martor în dosarul lui Vreme din presă, și nu prin intermediul unei citații.

Vreme Valerian, ministrul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale în perioada septembrie 2010 – februarie 2012 şi în prezent deputat în Parlamentul României, este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu, constând în aceea că ar fi încheiat un contract  referitor la suplimentarea numărului de licenţe MECTS, pentru şcoli, în baza căruia MCSI a efectuat plăţi totale de 8.825.673,50 euro, în condiţiile în care nu a fost reglementată situaţia licenţelor destinate unităţilor de învăţământ, iar preţul acestora nu reflectă discount.

 

Te-ar putea interesa și: