Evenimentul Zilei > Actualitate > Andreea Pora a reacționat la jignirile lui Mircea Dinescu: „Nu lungesc eu pelteaua cu Dinescu! Nu i-aș accepta nicio scuză!”| VIDEO
Andreea Pora a reacționat la jignirile lui Mircea Dinescu: „Nu lungesc eu pelteaua cu Dinescu! Nu i-aș accepta nicio scuză!”| VIDEO

Andreea Pora a reacționat la jignirile lui Mircea Dinescu: „Nu lungesc eu pelteaua cu Dinescu! Nu i-aș accepta nicio scuză!”| VIDEO

Invitați la Realitatea TV să dezbată protestele care au avut loc în Piața Universității, Mircea Dinescu și Andreea Pora s-au contrat pe tot parcursul emisiunii. El i-a spus că e „nesimțită” și „antipatică”, ea i-a spus că e „moșier”.

UPDATE: Contactată de EVZ, Andreea Pora a declarat că nu-și dorește să mai intre în polemică cu poetul Mircea Dinescu, după ce acesta a jignit-o, în direct, la o emisiune TV: „Nu lungesc eu pelteaua cu Dinescu. Nu i-aș accepta nicio scuză!”.
Dinescu și-a ieșit însă din fire și i-a spus Andreei Pora că e „nesimțită” și „antipatică de la natură”. De partea cealaltă, invitata i-a răspuns că „Ești mestecătorul în ciorbă al lui Vanghelie!”

Comentând evenimentele din Piața Universităţii, cei doi nu s-au putut pune de acord, poetul izbucnind la un moment dat: „Adică trebuie să ai ciorapii rupţi în picioare ca să fii de stânga? Atât de fraieră eşti tu? E plină Europa de intelectuali normali de stânga şi o duc foarte bine, stau în centrul Berlinului. Dar când te văd pe tine la Cotroceni, la dineurile lui Băsescu… Tu eşti de dreapta de-l lingi în c..r pe Băsescu?”, i-a spus Dinescu Andreei Pora.
Pora s-a enervat, s-a ridicat de pe scaun, anunțând realizatorii emisiunii că nu mai stă în platou. Dinescu a atacat-o din nou: „Du-te la Băsescu! Pupă-l în c…r!”.

După ce invitata a ieșit din studio, Dinescu și-a motivat replicile jignitoare: „M-a scos din sărite! E a nu știu câta oară când mă face ea pe mine moșier!”.
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" width="460" height="340" id="player_mediadirect"><param name="movie" value="http://static.mediadirect.ro/mediacenter-click/player.swf"><param name="allowfullscreen" value="true"><param name="allowscriptaccess" value="always"><param name="menu" value="false"><param name="loop" value="false"><param name="quality" value="high"><param name="bgcolor" value="#000000"><param name="scale" value="noscale"><param name="wmode" value="direct"><param name="salign" value="tl"><param name="flashVars" value="app=FlUZRgIIABEO&url=CgAQPBMINhEJChcGSxQBEQ==&str=ABVQUwUNGhEQFx0IOgwIDREKGwsCGhkEO1hYSllDSw4EWQ==&startPic=BREQGVtLRgQMBxECSwcFCAcCXBcMWwAAAAAASwoTFRcBHwxLXlBcX1wPExM="><embed type="application/x-shockwave-flash"    id="player_mediadirect" src="http://static.mediadirect.ro/mediacenter-click/player.swf"    menu="false" play="true" loop="false" quality="high" bgcolor="#000000" allowScriptAccess="always" allowFullScreen="true" scale = "noscale" wmode = "direct"    width="460" height="340" flashVars="app=FlUZRgIIABEO&url=CgAQPBMINhEJChcGSxQBEQ==&str=ABVQUwUNGhEQFx0IOgwIDREKGwsCGhkEO1hYSllDSw4EWQ==&startPic=BREQGVtLRgQMBxECSwcFCAcCXBcMWwAAAAAASwoTFRcBHwxLXlBcX1wPExM=" salign="tl"/></object>

Citiţi şi:

  • ZIUA ŞAPTE. Piaţa Universităţii, evacuată în forţă. 24 de manifestanţi violenţi, ridicaţi de jandarmi
  • Antonescu: Ce-ar fi dacă parlamentarii Opoziţiei ar demisiona?" Manifestanţii: "Nu vă fie frică, a venit Măzărică"
  • Acţiunea jandarmilor s-a mutat spre Piaţa Romană. Protestatarii violenţi vin înspre forţele de ordine
  • Crin Antonescu: Nu promitem sume de bani, dar promitem "cinste, pricepere şi cuviinţă"
  • Ludovic Orban, huiduit şi bruscat din nou de protestatari în Piaţa Universităţii. Ieşi afară, javră ordinară!