Evenimentul Zilei > Actualitate > Dinamo – Rapid 3-2. „Câinii” au înviat după ce au fost călcaţi de tren!
Dinamo – Rapid 3-2. „Câinii” au înviat după ce au fost călcaţi de tren!

Dinamo – Rapid 3-2. „Câinii” au înviat după ce au fost călcaţi de tren!

În cel mai important joc al etapei a patra, giuleştenii şi dinamoviştii au făcut spectacol. Rapid şi-a umilit rivala în prima parte, dar s-a prăbuşit după pauză.

Dinamo a câştigat în această seară un meci nebun, în compania Rapidului, revenind miraculos de la 0-2! Giuleştenii şi-au supus adversarul unei presiuni infernale, luând în prima repriză un avans care părea confortabil. După pauză, de la cabine a ieşit altă echipă dinamovistă: dezlănţuită şi având în tânărul Liviu Ganea un vârf de lance veritabil.

Cei 400 de fani rapidişti veniţi la stadion au avut propriul meci. Cu 20 de minute înainte de startul jocului, giuleştenii s-au încăierat cu jandarmii.

În schimb, dinamoviştii au avut chef de harţă verbală cu propria echipă. "La Split s-au împărţit banii pentru o vacanţă la Miami", scria pe o bucată imensă de pânză.

Suporterii "roş-albilor" i-au înjurat vârtos pe fraţii-impresari Ioan şi Victor Becali, iar primului i-au dedicat bannerul "Din Groapă în genunchi ai plecat / De atunci te răzbuni neîncetat".

După o perioadă în care reuşise să le intre la inimă, Adrian Cristea a intrat iarăşi în gura dinamoviştilor. "Prinţul" s-a luat în beţe cu câţiva fani de la tribuna a doua.

După încălzire, în drum spre vestiare, Şumudică le-a făcut semne obscene "câinilor" de la tribuna a doua, ducându-şi mâna în zona orgnanelor genitale! La rândul lui, fundaşul Marius Constantin s-a înjurat cu lumea de pe stadion.

Supărat că giuleştenii nu i-au mai dat niciun semn de viaţă, portarul Daniel Coman, ultima oară la FC Braşov, este decis să le facă rapidiştilor o "aroganţă". Deşi a declarat în repetate rânduri că nu ar merge la rivala Dinamo, el şi-ar putea încălca azi cuvântul.

"Luni voi anunţa la ce echipă voi juca joc", a declarat internaţionalul. Gardianul ar veni în "Groapă" din postura de jucător liber. Coman şi-a schimbat atitudinea faţă de Rapid după ce a aflat că Şumudică îl consideră pe Mircea Bornescu titularul postului la Rapid.

Click AICI pentru comentariul live al partidei

LIGA I

DINAMO-RAPID 3-2
Marcatori:
L. Ganea (51 şi 61), Torje (65)/ Herea (14 şi 41)

Dinamo: Naumovski 5, Homei 5, Moţi 4, Garat 5, Bazzi 6, D. Kone 5 (60, N’Doye 6), Mărgăritescu 4, Torje 7, Ad. Cristea 5, A. Cristea 5 (46, L. Ganea 8), M. Niculae 5 (80, Dănciulescu)
Antrenor:
Ioan Andone

Rapid: Bornescu 6, Rui Duarte 6, M. Antonio 5, M. Constantin 5, Ezequias 6, Herea 8 (83, Veronesi), N. Grigore 6, C. Lazăr 7, Bozovici 6 (66, Cassio 5), Spadacio 7, Sburlea 5(78, Răduţă)
Antrenor:
Marius Şumudică

Arbitri: Cr. Balaj 7 – Z. Szekely 7, I. Popa 7; Eliminat: (Garat 90+2)
Stadion:
"Dinamo" – Bucureşti;
Spectatori:
10.000