Evenimentul Zilei > Actualitate > Dinamo l-a reclamat pe Dinu Vamă
Dinamo l-a reclamat pe Dinu Vamă

Dinamo l-a reclamat pe Dinu Vamă

Clubul Dinamo a anunţat, printr-un comunicat, că va depune un memoriu împotriva lui Dinu Gheorghe, zis Vamă, preşedintele echipei Rapid.

Oficialii echipei de fotbal Dinamo s-a simţit lezaţi de declaraţiile făcute de Dinu Vamă la finalul meciului disputat de "câini" aseară, cu Ceahlăul Piatra-Neamţ, în Cupa României, scor 2-0.
Preşedintele clubului Rapid declarase la gsptv că "am vazut meciul până la golul anulat Ceahlăului. Apoi, mi-a fost puţin scârbă. Nu se poate aşa ceva. Ce au făcut arbitrii în această seară este o ruşine. Atenţiune toată lumea, Borcea a revenit de la Miami!".
Răspunsul clubului Dinamo a fost prompt.

Iată comunicatul grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare:

"Domnule Gheorghe, poftiti la comisii!
FC Dinamo va depune un memoriu la Comisia de Disciplina a LPF dupa declaratiile lui Dinu Gheorghe la adresa clubului din Soseaua Stefan cel Mare
Bucuresti, 23 septembrie.
Dinu Gheorghe, reprezentantul clubului Rapid sau fostul suporter dinamovist de la tabela stadionului din Soseaua Stefan cel Mare, trebuie sa raspunda in fata comisiilor abilitate dupa declaratiile de la finalul meciului Dinamo-Ceahlaul (2-0), din Cupa Romaniei Timisoreana.
FC Dinamo va depune joi un memoriu la Comisia de Disciplina a LPF impotriva lui Dinu Gheorghe. Sperantele dumneavoastra mor subit, domnule Gheorghe!

Biroul de Presa al FC Dinamo"

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News