Evenimentul Zilei > Actualitate > Din cauza unei operaţii de slăbire, o femeie şi-a pierdut ambele picioare
Din cauza unei operaţii de slăbire, o femeie şi-a pierdut ambele picioare

Din cauza unei operaţii de slăbire, o femeie şi-a pierdut ambele picioare

O femeie care cântărea 126 de kilograme a dorit să îşi facă o operaţie pentru slăbit, deoarece îşi făcea griji pentru starea ei de sănătate, şi-a pierdut ambele picioare din cauza unei greşeli a medicilor.

Mary Beth Ruphard dă în judecată spitalul din Joliet, Statele Unite, pentru că în urma unei operaţii relativ simple, din cauza cheagurilor de sânge, medicii au fost nevoiţi să îi amputeze ambele picioare.

Ea s-a hotărât să meargă la această operaţie pentru că era îngrijorată de starea ei de sănătate. „Îmi doream doar să fac în aşa fel încât să trăiesc mai mult şi mai bine. Medicii mă avertizaseră că aveam un risc crescut de a face diabet şi hipertensiune", a declarat americanca pentru dailymail.co.uk.

Doamna Ruphard este de părere că nu a fost tratată şi monitorizată cu atenţia cuvenită atunci când s-a internat în spital pentru a face operaţia. „M-am plâns asistentelor că mă dor picioarele şi că simt furnicături", a mai declarat femeia. Pe parcursul a câteva zile, picioarele au început să i se răcească şi să aibă o culoare albăstruie, iar în final nu le mai simţea deloc, însă nimeni nu a luat vreo măsură.

După ce situaţia a devenit critică, medicii au supus-o unei alte operaţii, timp de 36 de ore, în încercarea de a-i salva picioarele, însă a fost prea târziu.

„Nu voi mai putea niciodată să mă plimb alături de soţul sau să dansez împreună cu el pe melodia noastră preferată", s-a resemnat pacienta.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: