Evenimentul ZileiPoliticaDiana Șoșoacă dă de pământ cu Raed Arafat. De ce îl acuză senatoarea pe șeful DSU

Diana Șoșoacă dă de pământ cu Raed Arafat. De ce îl acuză senatoarea pe șeful DSU

Diana Șoșoacă dă de pământ cu Raed Arafat. De ce îl acuză senatoarea pe șeful DSU
Senatoarea Diana Șoșoacă s-a folosit de decesul președintelui Parlamentului European, David Sassoli, pentru a lansa un nou atac împotriva campaniei de vaccinare.

Luat în vizor a fost Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU). Șoșoacă a afirmat că autoritățile ascund numărul real al românilor care s-au vaccinat împotriva coronavirusului, apoi au decedat.

Diana Șoșoacă, un nou mesaj dur împotriva lui Raed Arafat

„ARAFAT, SI ASTA E VAxxINAT! ȘI PE EL ÎL ASCUNZI SUB PREȘ?!
3 DOZE AVEA FĂCUTE!
De când vă spun că vaxxinații mor pe capete?! P-ăștia mari nu poți să-i ascunzi! Celor mici, din popor, le falsifici datele, îi treci la neînțepații! (….) Trezirea! STOP VAxxINARII!”, a scris Diana Șoșoacă pe rețelele de socializare.

David Sassoli, președintele Parlamentului European, a murit marți dimineață, într-un spital din Italia, unde era internat din data de 26 decembrie, ca urmare a unei complicații grave a sistemului imunitar.

Anul trecut, în luna noiembrie, procurorii DIICOT au deschis un dosar pe numele senatoarei Diana Șoșoacă, după ce avocata a blocat activitatea unui centru de vaccinare.

Dosarul a fost declinat de procurorii Parchetului General către parchetul de combatere a infracțiunilor de crimă organizată, anunța G4Media.

Senatoarea a reușit să oprească activitatea la un centru de vaccinare

Parchetul General a deschis dosar penal după ce senatoarea Diana Șoșoacă a blocat, în luna septembrie, accesul într-un centru de vaccinare din județul Iași.

„Jos masca! Jos masca! Jos mascarada! La pușcărie! Primarul la pușcărie! Fără vaccinare!”, a scandat senatoarea. Ea a transmis live pe Facebook protestul din comuna despre care spunea că e circumscripția ei. În ziua în care Diana Șoșoacă și câțiva protestatari anti-vaccin au protestat, la centrul respectiv nu s-a vaccinat nimeni.

De la începutul pandemiei, Diana Șoșoacă s-a remarcat prin discursul foarte dur avut împotriva autorităților și vaccinări. Intrată în Parlament alături de AUR, ea a fost dată afară din acest partid.


Accesează: