Evenimentul Zilei > Actualitate > De ce purta Diana DOUĂ ceasuri la aceeași mână?
De ce purta Diana DOUĂ ceasuri la aceeași mână?

De ce purta Diana DOUĂ ceasuri la aceeași mână?

Şi astăzi presa încearcă să desluşească unele gesturi ale celei mai iubite Prinţese. Printre fotografiile care a apărut înainte de aniversarea morții sale de pe 31 august, este o fotografie în care Diana la un meci de polo, se întâmpla la doar câteva zile înaintea nunții ei cu Prințul Charles, pe 29 iulie 1981, purta două ceasuri pe aceeaşi mână! Să-i fi adus ghinion acest lucru?

În imagine se vede clar cum  Prințesa Diana  poartă  două ceasuri pe aceeași mână. Unul era din aur probabil al ei, dar cel mai mare cu acea curea din piele, se presupune doar, că ar fi de la Charles. Poate fi o superstiţie personală, ceva o motiva să le poarte concomitent.

Cert este că nu se ştie de ce le purta concomitent, este un mister, un secret pe care l-a luat cu ea în mormânt. Speculaţii vor fi multe, mai ales în acestă perioadă, deoarece  se împlinesc 20 de ani de când Prințesa Diana a fost ucisă într-un accident de mașină într-un pasaj din Paris. Şi în acest caz sunt multe variante, multe acuzaţii, multe mistere dar şi speculaţii precum că Diana ar fi fost omorâtă la comanda unui membru al Casei Regale.