DEZVĂLUIRI INCREDIBILE legate de vizita JUDECĂTOAREI Sofica Dumitraşcu la PENITENCIAR. Avocatul lui FENECHIU dă cărţile pe faţă

DEZVĂLUIRI INCREDIBILE legate de vizita JUDECĂTOAREI Sofica Dumitraşcu la PENITENCIAR. Avocatul lui FENECHIU dă cărţile pe faţă

Într-o intervenţie telefonică în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei”, avocatul domnului Relu Fenechiu, Ciprian Zancu, a vorbit despre vizita judecătoarei Sofica Dumitraşcu la penitenciarul unde era închis clientul său.

Ciprian Zancu, avocatul domnului Relu Fenechiu, a confirmat informaţiile oferite de clientul său, conform cărora Sofica Dumitraşcu a venit personal la penitenciar pentru a-şi cere iertare.

Gazda emisiunii, Mihai Gâdea, l-a întrebat pe avocat "care sunt informaţiile cu privire la această vizită? Cine a iniţiat acest dialog?"

Ciprian Zancu a spus că poate confirma tot ce a spus clientul său, Relu Fenechiu, deoarece a vorbit personal cu doamna Sofica Dumitraşcu.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Pot să confirm. Am discutat personal cu doamna Sofica Dumitraşcu, după ce a fost în vizită la domnul Fenechiu. Mi-a confirmat declaraţia domnului Fenechiu. Mi-a spus că Fenechiu era ţinta în dosarul „Transformatorul”. Mi-a spus că şi alte judecătoare s-au rugat de doamna Stanciu ca măcar pe ceilalţi să-i lase liberi, dar aceasta a spus că doamna Stanciu nu a vrut şi că toţi trebuie condamnaţi", a spus avocatul.

Contrariat de cele auzite, Gâdea i-a cerut domnului Zancu să explice la ce se referă prin cuvântul "trebuie": "În ce sens trebuie toţi condamnaţi? Sau cine cere acest lucru?".

"Ca sa vă explic, mi-a spus că ar fi o decizie primită sau dată de cineva care este mai sus decât preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie", a răspuns avocatul domnului Relu.