În urmă cu puțin timp, Nadine Goncalves, 52 de ani, mama cunoscutului fotbalist a făcut publică relația pe care o are cu tânărul Tiago Ramos, iar acest lucru a dus la dezvăluirea unor informații despre trecutul acestuia.

Potrivit publicațiilor braziliene Extra și Lance, Tiago Ramos ar fi avut, mai multe relații, în trecut, cu influencerul Carlinhos Maia, 28 de ani, cu manechinul Irinaldo Oliver, 35 de ani, cu terapeutul Hans Madrid, 25 de ani, și cu omul de afaceri Raphael Stemberg, 32 de ani.

Irinaldo Oliver a și povestit presei despre idila pe care a avut-o cu Tiago între 2017 și 2018. Manechinul a povestit că lui Tiago i-au plăcut întotdeauna bărbații, dar și femeile, având preferință pentru cele mai în vârstă.

Printre cei care au avut o relație cu Tiago Ramos s-ar afla, potrivit publicației Lance, și bucătarul lui Neymar, Mauro.

Thiago Ramos are 22 de ani şi este practicant al jocurilor pe calculator, făcând parte din 4K Easy, una dintre cele mai puternice echipe de eSports din Brazilia.

 

 

 

View this post on Instagram

 

Inexplicável ❤️

A post shared by Tiago Ramos 🇧🇷🇪🇸🇺🇸🇵🇹🇫🇷🇲🇦 (@tiagoramoss) on