Evenimentul Zilei > Actualitate > Dezvăluiri incredibile: Bordelul din Caracal a funcţionat liniştit sub ochii poliţiei
Dezvăluiri incredibile: Bordelul din Caracal a funcţionat liniştit sub ochii poliţiei

Dezvăluiri incredibile: Bordelul din Caracal a funcţionat liniştit sub ochii poliţiei

Bordelul cu pricina avea spațiu închiriat de la stat, sub geamul "Miliţiei"

În  emisiunea moderată de Victor Ciutacu de la România TV  s-a vorbit despre situaţia incredibilă din Caracal, şi anume despre bordelul care a funcţionat liniştit fără să-i „tulbure” nimic.

Bunicul, prezent prin telefon în emisiune, a declarat că este convins că se ştia de sus de la poliţie deoarece de la sediul lor şi până la bordel sunt 200 de metri, iar de la primărie până  acolo sunt cam 300 de metri.

Jurnalistul Dan Andronic l-a întrebat pe bunic dacă auzise de existenţa lui

Da. Auzisem de el (bordel), dar eu ştiam ce se întâmplă în el? Era foarte bine securizat, acolo nu intra oricine„, a mai declarat bunicul. Andronic a subliniat faptul că dacă se auzise la nivelul oamenilor, imposibil ca la nivelul poliţiei să nu se fi ştiut, continuând: „Altceva este uluitor, faptul că au continuat şi după toată tevatura de acolo. Orice infractor o lasă moale, dar oamenii ăia n-au avut nici cea mai mică emoţie că li s-ar putea întâmpla ceva. Vorba aia, mai lipsea să vină extratereşti în Caracal că în rest toate trupele posibile şi imposibile au tropăit pe acolo”. Oamenii ăia aveau o treabă, aveau o afacere care le mergea…vorba aia, de ce să strici ceva care mergea bine”.

Potrivit jurnalistului Ciutacu, bordelul cu pricina avea spațiu închiriat de la stat, sub geamul „miliţiei”. Nu cred că mai există o „intreprindere” care să funcţioneze legal în spaţiul primăriei şi să se ocupe cu activităţi ilegale conform Codului Penal.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: