Evenimentul Zilei > Sport > Dezvăluiri după transferul lui Ianis Hagi. „Nu a fost interesat de aspectul ăsta”
Dezvăluiri după transferul lui Ianis Hagi. „Nu a fost interesat de aspectul ăsta”

Dezvăluiri după transferul lui Ianis Hagi. „Nu a fost interesat de aspectul ăsta”

Gică Popescu, președintele Viitorului, a explicat de ce Ianis Hagi a semnat cu Genk. Aspectul financiar a fost pe ultimul plan

Gică Popescu, președintele echipei FC Viitorul, a vorbit despre transferul lui Ianis Hagi la Genk. „Baciul” a explicat de ce a ales mijlocașul să semneze cu campioana Belgiei, deși a avut oferte de la cluburi mult mai importante. În hotărârea lui Hagi junior n-a fost decisiv aspectul financiar.

„Este un proiect sportiv care lui Ianis i-a plăcut foarte mult. Ceea ce e de remarcat e că Ianis nu s-a uitat niciodată la partea financiară și a dorit să aleagă proiectul sportiv care să-i ofere posibilitatea să crească în continuare. Trebuie clarificate anumite aspecte, vizita medicala a lui Ianis și după aceea să se semneze documentele. Ianis e super motivat.

A așteptat să se termine această perioadă de vacanță. Îl cunoașteți și îi place foarte, foarte mult să se antreneze. Nu-i place să stea în vacanță. A așteptat să se finalizeze această perioadă. A fost o perioadă grea și pentru atâtea cluburi interesate să-l transfere pe Ianis. E bine că s-a terminat această telenovelă. Ianis a ales clubul despre care consideră că poate să-l ajute să crească în continuare ca sportiv”, a spus Popescu la Telekom Sport.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.