Evenimentul Zilei > Actualitate > Detalii şocante despre relaţia lui Ilie Năstase: „Îl bate şi-l înjură. Ilie va muri din cauza ei”
Detalii şocante despre relaţia lui Ilie Năstase: „Îl bate şi-l înjură. Ilie va muri din cauza ei”

Detalii şocante despre relaţia lui Ilie Năstase: „Îl bate şi-l înjură. Ilie va muri din cauza ei”

Ies la iveală noi informaţii despre relaţia fostului tenismen Ilie Năstase cu logodnica sa, Brigitte Sfăt.

Potrivit unui antrenor la Clubul Sportiv Voinţa, Ghiţă Severică, Brigitte "sare la bătaie imediat, cu pumnii, cu picioarele, îl ia de gât, se îmbrâncesc". Bărbatul a povestit mai multe întâmplări cu iubita lui Năstase, concluzionând că "nu există femeie mai rea ca ea".

"Se bat parte în parte, cum ne batem noi bărbaţii. În faţa noastră el e o cârpă. Sare la bătaie imediat, cu pumnii, cu picioarele, îl ia de gât, se îmbrâncesc. Face pe stăpâna de când a venit. Pe unde ne prinde, ne aleargă ca pe hoţii de cai. E o femeie rea. La început mi-a lăsat o impresie bună, dar nu o ştiam decât de la televizor. Nu există femeie mai rea, aşa ceva nu am văzut în viaţa mea.

Prima dată când am vorbit cu ea i-am zis că am văzut-o la un meci şi am întrebat-o dacă îi place fotbalul şi dacă nu a fost la meci pentru imagine. Mi-a spus că sunt obraznic. În general nu contează, dacă te contrazici cu ea ţipă şi te înjură. Moartea i se va trage de la ea, e belea mare", a spus el, la Acasă TV.

Nu este prima dată când apar astfel de informaţii. În urmă cu câteva zile, presa scria că Ilie Năstase a ajuns bătaia de joc a logodnicei sale, care îl înjură şi îl tratează ca pe o cârpă.

Citiţi şi:

  • Ilie Năstase, umilit de logodnică, mahalagioaica Brigitte Sfăt: "Du-te-n mă-ta şi morţii mă-tii, prostule!"
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: