Evenimentul ZileiMondenDetalii despre despărțirea dintre Dragnea și Irina Tănase. El a procedat ca un puști și a dispărut, nimeni nu știe unde e

Detalii despre despărțirea dintre Dragnea și Irina Tănase. El a procedat ca un puști și a dispărut, nimeni nu știe unde e

Detalii despre despărțirea dintre Dragnea și Irina Tănase. El a procedat ca un puști și a dispărut, nimeni nu știe unde e
Despărțirea dintre Liviu Dragnea și Irima Tănase are un aer de telenovelă. Au apărut ultimele informații despre felul în care s-a produs ruptura dintre cei doi.

După cum s-a speculat încă din primul moment, totul are legătură cu gelozia.

Potrivit informațiilor obținute de Click de la o persoană apropiată fostului cuplu, ”cineva i-a dat ceva, (lui Liviu Dragnea -nr),  o făcătură prost făcută și ușor de demontat, dar pentru că el a fost doi ani închis, nu a mai știut ce să creadă. A văzut negru în fața ochilor și a plecat”, a mai spus sursa citată, pentru Click!

Dragnea nici nu a mai așteptat să afle și versiunea Irinei despre imaginile cu pricina, i-a trimis doar un mesaj și a plecat, fără să spună unde.

”I-a dat Irinei doar un mesaj, aceasta n-a apucat nici să se apere. Nimeni nu poate să ia legătura cu el, nici măcar copiii lui, toată lumea este îngrijorată. Irina este nevinovată, nu i-a greșit cu nimic și îl iubește. Cineva din anturaj nu îi dorește împreună și a făcut tot posibilul să se bage între ei. Liviu nu mai vorbește nici cu cei mai apropiați prieteni. Nu ascultă pe nimeni, doar pe omul acesta”, a adăugat sursa Click!

Liviu Dragnea a cunoscut-o pe Irina Tănase pe vremea când era încă însurat cu Bombonica Dragnea, mama copiilor săi. La 1 octombrie 2013, Irina Tănase s-a angajat la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, ca asistentă a lui Liviu Dragnea, decizie care avea să-i schimbe radical viața. Două luni și jumătate mai târziu, conform informațiilor obținute de jurnaliștii de la Rise Project, tânăra își petrecea sărbătorile de iarnă în Brazilia alături de șeful ei. Cum Dragnea era încă un bărbat însurat, cei doi au ajuns separat în Brazilia, Irina fiind însoțită de Mugurel Gheorghiaș, colaboratorul lui Dragnea. După divorțul de Bombonica, în 2015, fostul lider PSD a început să se afișeze cu Irina.

În perioada cât a fost închis, în presă au apărut informații că Irina l-ar fi înșelat pe fostul lider PSD.


Accesează: