Cristi Balaj, preşedintele Agenției Naționale Anti-Doping, fost coleg cu Dan Lăzărescu, a oferit câteva dezvăluiri despre trgicul eveniment. Acesta a declarat că fostul arbitru FIFA nu mai răspunsese la telefon de sâmbătă şi că decedase de cel puţin o zi.

„Cred că trecuse cel puțin o zi de când decedase până când l-au găsit. Lui Basarab Panduru nu i-a mai răspuns de sâmbătă la telefon și, într-un final, a mers fiica lui cu cei de la SMURD și l-au găsit”, a declarat Cristi Balaj la PRO X.

Balaj a mai spus că Lăzărescu fuma foarte mult în ultimul timp, fapt care ar fi agravat starea de sănătate a sportivului.

Preşedintele Agenției Naționale Anti-Doping a dezvăluit că înmormântarea fostului său coleg va avea loc, cel mai probabil, miercuri.

„A fost un arbitru înalt, dar acest lucru a dus și la problemele lui la coloană, chiar dacă a făcut gimnastică de specialitate. Fuma foarte mult în ultima perioadă, probabil că și acest fumat exagerat a dus la acest deces.

Mâine (n.r. miercuri) se va pare că va fi înmormântarea, dar, din păcate, cu această stare de urgență, nu vom putea fi alături de el.

A arbitrat meciuri în Champions League, cu Sorin Corpodean la centru, într-un Auxerre – Borussia Dortmund toată brigada a făcut un meci bun. A arbitrat în foarte multe derby-uri Steaua – Dinamo”, a mai precizat Cristi Balaj, scrie Cancan.