Evenimentul Zilei > Actualitate > Despăgubiri uriașe cerute de familia Adrianei Fieraru. Care este suma
Despăgubiri uriașe cerute de familia Adrianei Fieraru. Care este suma

Despăgubiri uriașe cerute de familia Adrianei Fieraru. Care este suma

Familia Adrianei Feraru, fetiţa ucisă de pedofilul olandez solicită daune de un milion de euro. Avocatul familiei va depune o acțiune în instanță pentru primirea despăgubirilor. O altă familie din Iași a cărei copilă a fost și ea batjocorită de pedofil a cerut, la rândul său, despăgubiri.

Avocatul spune că procesul va fi intentat în țara noastră și nu în Olanda întrucât legislația de la noi din țară oferă mai mulți bani.

Daunele pe care familia fetiței le cere sunt în cuantum de un milion de euro. Mai mult și familia din Iași, unde olandezul a acționat și a încercat să batjocorească o altă copilă, cere daune care se ridică la ordinul milioanelor de euro.

Astfel procesele civile vor fi intentate în România, nu în Olanda, pentru că legislația de la noi e puțin mai permisivă și în legislație scrie că aceste daune se împart către fiecare victimă în parte sau rudele victimelor, pe când în Olanda familiile ar putea obține mai puțini bani, informează Antena3.

Johannes Visscher, este criminalul pedofil olandez care a ucis-o pe Adriana Mihaela Fieraru la Gura Şuţii, judeţul Dâmboviţa. El s-a sinucis atunci când poliția a început să îl caute, intrând cu autoturismul direct într-un TIR.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: