Evenimentul Zilei > Actualitate > Descoperire macabră în Gorj! Autoritățile au rămas stupefiate. Era dispărut de câteva zile
Descoperire macabră în Gorj! Autoritățile au rămas stupefiate. Era dispărut de câteva zile

Descoperire macabră în Gorj! Autoritățile au rămas stupefiate. Era dispărut de câteva zile

Autoritățile din Gorj au făcut o decoperire macabră.

Pompierii din staul Hodoreasca, județul Gorj, au scos cadavrul unui localnic din lacul Tismana. Bărbatul, în vârstă de 60 de ani, nu avea un loc de muncă, acesta trăind de pe o zi pe alta din mila vecinilor. Victima a fost dată dispărută în urmă cu câteva zile.

La fața locului a fost chemată și o ambulanță, dar echipajul a constatat decesul.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal pentru moarte suspectă, mai ales că pe trupul bărbatului înecat au fost constatate câteva urme.

Amintim că joi, sfera politică a fost marcată de moartea lui Liviu Melinceanu, un consilier PNL respectat și admirat de comunitatea din Botoșani.

Este vorba despre administratorul iazului din Viișoara, Liviu Melinceanu care a fost găsit mort după aproape patru ore de căutări ale pompierilor.

Corpul neînsuflețit al acestuia a fost identificat la peste 100 de metri de locul prin care ar fi intrat în apă, cel mai probabil din cauza curenților foarte puternici.

Botoșăneanul în vârstă de 56 de ani ar fi intrat în iaz pentru a curăța două site de la deversor, însă acestea au cedat sub presiunea apei, iar bărbatul a fi fost luat de valul puternic, generat și de faptul că nivelul apei era foarte mare.

Autoritățile au fost alertate de soția sa, care, panicată că nu răspunde la telefon de mai bine de câteva ore, a sunat la 112, iar oamenii legii au găsit mașina pe malul lacului.

Acesta nu era doar administratorul iazului, ci și un consilier local extrem de respectat din partea PNL.

Organizația PNL Botoșani, dar și cea a PNL Curtești au transmis un mesaj de condoleanțe la moartea lui Liviu Melinceanu.

„Ne exprimăm regretul pentru trecerea subită la cele veșnice a colegului nostru, consilier local al Comunei Curtești, Liviu Melinceanu! Va rămâne veșnic în amintirea noastră! Sincere condoleanţe familiei îndurerate.

Ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să mângâie sufletele celor rămaşi nemângâiaţi de tragica despărţire”, este mesajul transmis de PNL Botoșani

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: