Evenimentul Zilei > Social > Descoperire crucială despre originea pandemiei! OMS aruncă bomba
Descoperire crucială despre originea pandemiei! OMS aruncă bomba

Descoperire crucială despre originea pandemiei! OMS aruncă bomba

Experții OMS au găsit în China indicii importante despre izbucnirea epidemiei Covid-19.

Descoperire crucială despre originea pandemiei! Zoologul britanic Peter Daszak spune că grupul de 14 inspectori din care face parte a făcut investigații serioase. A lucrat cu experți din China și a vizitat puncte cheie, inclusiv centrele de cercetare și spitalele din Wuhan. Expertul susține că în cadrul investigației s-au găsit „niște indicii reale despre ceea ce s-a întâmplat”.

Descoperire crucială despre originea pandemiei!

Expertul spune că vizita în piața Huanan din centrul Wuhan s-a dovedit deosebit de interesantă. Piața alimentară a fost închisă aproape imediat după primele cazuri. Drept urmare, investigatorii au găsit locul practic neatins.


Cruciada mondială pro-LGBT! Asta e marea mișcare politică a lui Biden


„Oamenii au plecat grăbiți și au lăsat echipamentul, au lăsat totul acolo. Au lăsat dovezi despre ceea ce se întâmpla și la asta ne-am uitat”.
„Investigația a inclus întâlnirea cu vânzătorii și managerii pieței,  vizitarea acesteia și discuții  cu cei care au făcut primele cercetări la fața locul și care au declarat că au descoperit semne ale virusului chiar și după ce piața a fost închisă”.

Descoperire crucială despre originea pandemiei! Ancheta ar putea dura ani de zile!

Daszak a declarat pentru CNN că echipa sa a trimis autorităților din China o listă cu locuri pe care voia să le viziteze și cu oameni cu care dorea să vorbească, iar autoritățile chineze nu au opus nicio împotrivire.


Marea dispare văzând cu ochii! O năpasta cumplită amenință Rusia.


Chiar dacă indiciile găsite la Wuhan sunt importante, expertul spune, însă, că ancheta efectuată de echipa de inspectori este numai primul pas.  Așa că, va dura probabil ani de zile pentru a confirma originea virusului.„Încă strângem dovezi, așa că ne uităm la ce s-a vândut pe piață, de unde provin aceste animale, ce specii sunt acestea”.
Așa-numita piață umedă a vândut în mare parte fructe de mare și carne provenite de la animale sălbatice proaspăt preparate și a fost în centrul atenției la începutul focarului, deoarece se spune că lucrătorii de acolo ar fi printre primii infectați, scrie The Sun

Războiul mileniului! SUA și China se bat, UE pierde!