Evenimentul Zilei > Monden > Demonstrație de forță a lui Tzanca Uraganul. Război general în lumea romilor. Video șocant
Demonstrație de forță a lui Tzanca Uraganul. Război general în lumea romilor. Video șocant

Demonstrație de forță a lui Tzanca Uraganul. Război general în lumea romilor. Video șocant

Tzanca Uraganul  a făcut cunoștință cu furia romilor, mai exact a „spoitorilor” după declarațiile acestuia. Manelistul nu a rămas dator și a făcut o demonstrație de forță

Fără niciun avertisment, cântărețul prahovean a primit un pumn în față de la unul dintre petrecăreți în timpul unei petreceri la care participa alături de Sorinel Puștiul.

Lovitura încasată a fost suprinsă de alți meseni, care au postat filmarea pe Facebook. Imediat, sutele de comentarii au și început să curgă, iar unii vorbesc chiar despre o răzbunare. „Cum să-i dai bătaie unui lăutar care îți face plăcerile? Doamne, ferește, să vedeți acum ce rău este după aia!”, scrie cineva. „O să plătească el mult și bine”, crede o altă persoană care a văzut filmarea, convinsă că bătăile se dau pe FB.

La câteva zile după incident, lăutarul a apărut cu un video pe platforma youtube și îl amenință, în frunte cu tatăl și rudele lui, pe Cany Spoitoru, cel care l-a lovit pe Tzanca Uraganul. Mai mult, tatăl lăutarului îl amenință pe cel în cauză că „lucrurile nu vor rămâne așa cum ai vrut”, este promisiunea rudelor victimei, la care se alătură „jurămintele” de rigoare. „Dau șase saci cu bani și se rezolvă orice problemă. Lucrurile nu vor rămâne așa”, mai adaugă „bătrânul” neamului.