Evenimentul Zilei > Politica > Demisie în vârful PNL. Liberalii continuă să taie în carne vie
Demisie în vârful PNL. Liberalii continuă să taie în carne vie

Demisie în vârful PNL. Liberalii continuă să taie în carne vie

Demisie în vârful PNL. Un important liberal a demisionat din fruntea organizației județene a partidului. Este vorba de preşedintele organizaţiei municipale Zalău a PNL, Radu Căpîlnaşiu. În locul său a fost numit, ca interimar, şeful organizaţiei de tineret, Mihai Crişan.

Demisie în vârful PNL. Un important liberal a demisionat din fruntea organizației județene a partidului. Este vorba de preşedintele organizaţiei municipale Zalău a PNL, Radu Căpîlnaşiu. În locul său a fost numit ca interimar şeful organizaţiei de tineret, Mihai Crişan.

Deputatul Lucian Bode a făcut anunţul, vineri, la Zalău. Bonde mai este și preşedintele organizaţiei judeţe a PNL Sălaj. În cadrul conferinţei de presă au fost prezenţi fostul şi actualul şef al PNL Zalău.

„Luând act de demisia domnului Radu Căpîlnaşiu, din funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale Zalău, în urma consultărilor avute cu Biroul Politic Local, am decis în şedinţa de Birou Politic Judeţean să numim un preşedinte interimar, la organizaţia Zalău, în persoana domnului inginer Mihai Crişan”, a anunțat, vineri, Lucian Bode.

La rândul său, Radu Căpîlnaşiu a precizat că a discutat cu preşedintele PNL Sălaj de mai mult timp despre ideea unei schimbări la nivelul conducerii organizaţiei municipale pentru funcția de preşedinte. Totuși decizia a fost amânată până în prezent.

„Pentru că e nevoie de forţe proaspete, pentru că am înţeles mesajul electoratului – se doreşte să apară oameni noi, feţe noi, am spus că e cazul să provoc, până la urmă, inclusiv partidul, la această schimbare. Ca urmare, mi-am depus mandatul din funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale şi am ajuns la această formulă, agreată ieri şi de către Biroul Local şi validată de către Biroul Judeţean, în persoana lui Mihai Crişan”, a afirmat Radu Căpîlnaşiu.

Preşedintele TNL Zalău Mihai Crişan este de profesie inginer. În calitate de interimar, Crișan a precizat că este conştient de dimensiunile acestei provocări şi că obiectivele sale pe termen scurt sunt campania pentru alegerile prezidenţiale şi stabilirea candidatului PNL pentru primăria Zalău.

Radu Căpîlnaşiu, fostul preşedinte, a anunţat vineri că a renunţat şi la funcţia de consilier judeţean, rămânând însă prim-vicepreşedintele PNL Sălaj.