"Asociația Marilor Rețele Comerciale din România – AMRCR – își exprimă regretul față de incidentul în care doamna Delia Nica a fost implicată și consideră că astfel de situații nu pot fi acceptabile. Conducerea asociației a luat act de demisia domniei sale, ca gest firesc de responsabilitate, iar colaborarea cu doamna Nica a încetat.

 

Totodată, conducerea AMRCR, în numele membrilor săi, mulțumește doamnei Delia Nica pentru sprijinul și eforturile susținute pe care le-a oferit AMRCR și întregului sector al comerțului modern din România în decursul timpului, implicarea domniei sale în gestionarea unor provocări sensibile cu care s-a confruntat și continuă se se confrunte comerțul modern fiind recunoscută la justa ei valoare.

Companiile de retail își reafirmă disponibilitatea pentru dialog și reasigură  autoritățile, societatea civilă și mass media că rămâne un partener solid și responsabil în toate activitățile și proiectele de interes comun", se arată în comunicatul transmis de Dan Șucu, Președintele AMRCR.

Pe site-ul unei organizaţii de mediu a fost postat un material video în care Nica apare lovind cu geanta şi jignind o persoană care o filmează, după discuţii care au avut loc miercuri la Ministerul Mediului, unde s-a decis formarea unui grup de lucru care să reformeze sistemul de reciclare. La întâlnire au participat oficiali ai Ministerului Mediului, reprezentanţi ai producătorilor, reciclatorilor şi societăţii civile.


Citește mai mult despre acest subiect: Scandal MONSTRU la Ministerul Mediului. Directorul executiv al Asociaţiei Marilor Reţele Comerciale din România a ATACAT cu GEANTA un reprezentant al societăţii civile | VIDEO