Deep Dish, la Bucuresti

Deep Dish, la Bucuresti

DJ-ii si producatorii Ali Dubfire Shirazinia si Sharam Tayebi revin cu un nou concert in luna iulie in Bucuresti.

Concertul celor doi DJ va avea loc pe 7 iulie, la Arenele Romane din Bucuresti, insa accesul va fi permis doar persoanelor care au implinit 18 ani.

Cel mai ieftin bilet este de 35 de lei, iar cel mai scump este de 75 de lei.

Cei doi DJ au mai concertat in Romania, insa de fiecare data separat.

Ne puteți urmări și pe Google News

Deep Dish se poate mandri cu o multime de premii obtinute de-a lungul carierei. In 1998 ei au castigat titlul de ''Best International DJ'', acordat de revista Muzik Magazine.

In 2001 au fost nominalizati, in cadrul ceremoniei Grammy Awards, la categoria ''Remixer of the Year'', pentru ca un an mai tarziu, cu ''Global Underground: Moscow'', sa castige titlul de ''Best Compilation'' in cadrul DanceStar USA Awards.

In acelasi an Deep Dish a obtinut cel mai important premiu din domeniu, titlul ''Best Remixed Recording'' pentru piesa ''Thank you'', interpretata de Dido la Grammy Awards.

Show-ul de la Bucuresti este produs de The Mission, companie ce i-a adus in Romania si pe Tiesto, Carl Cox, John Digweed, Timo Maas, Sasha, Paul Oakenfold, Fatboy Slim, Erick Morillo sau Armin van Buuren.

In aceasta vara, la Bucuresti, vor mai concerta in cadrul altor evenimente muzicale Alice Cooper, Pink, Reamonn, Marilyn Manson, Morcheeba, Wu-Tang Clan, Kasabian, Faithless si Rolling Stones.

Cititi si A inceput nebunia Rolling Stones!