Avocatul Tonel Pop spune că din punctul lui de vedere soția lui Dincă știe tot. „Ea este cheia”.

„O să depun o upgradare a plângerii iniţiale contra familiei Dincă, în special a soției lui Dincă. Ea este cheia, din punctul meu de vedere știe tot. Am urmărit ce a declarat, ce a făcut şi eu cred că s-a întâlnit cu Luiza acolo. Eu vă garantez că mint de sting toți împreuna și separat, nu am văzut tupeu mai mare în a minți, mint într-un hal fără de hal. Într-o frază mint de trei ori sau se contrazic de trei ori.

Citește: PSD se pregătește de o alianță bombă. Asta poate fi șocul deceniului

Declarația a durat câteva ore. Deci încep cu una, după ce li se pun întrebări vin cu o altă variantă, li se pune o întrebare încuietoare și revin la prima, după care renunță la celelalte două, trei și vin cu a patra variantă”, a declarat Tonel Pop, conform RTV.

Citește: Dăncilă s-a decis: SE ÎNCHIDE la PALAT! Prima decizie luată de premierul demis

Oamenii legii vor să afle toate persoanele cu care Gheorghe Dincă a intrat în contact în perioada în care Luiza şi Alexandra au dispărut. Acesta a fost audiat vineri la DIICOT, unde este percheziționat informatic un alt telefon mobil care îi aparține presupusului criminal din Caracal. Este vorba despre un telefon pe care anchetatorii l-au găsit mai târziu în casa lui Gheorghe Dincă.

Citește: Variantă BOMBĂ pentru PSD în lupta la Cotroceni. „Mergem cu psihopatul?”

„Am adus aminte anchetatorilor că de circa trei luni de zile au uitat telefonul deoparte și acum s-au trezit să facă percheziția informatică”, a mai spus Tonel Pop despre anchetatorii care au tot amânat percheziția informatică.