Evenimentul Zilei > Monden > Decizia radicală luată de Adelina Pestrițu cu privire la fiica ei. A șters toate pozele
Decizia radicală luată de Adelina Pestrițu cu privire la fiica ei. A șters toate pozele

Decizia radicală luată de Adelina Pestrițu cu privire la fiica ei. A șters toate pozele

Adelina Pestrițu este extrem de activă pe Instagram, dar a luat o decizie radicală în ceea ce o privește pe fiica ei. Vedeta a șters toate pozele cu micuța, pe care le postase pe rețelele sociale.

Adelina Pestrițu a fost mulți ani o prezență constantă în lumea mondenă. Chiar dacă în ultimul timp s-a retras din lumina reflectoarelor, vedeta este încă foarte activă pe Instagram, unde are foarte mulți fani. A luat în schimb o decizie radicală în ceea ce o privește fiica ei, în vârstă de patru ani.

Cea mai bună decizie

Vedeta a decis să șteargă toate pozele cu micuța, pe care le postase pe rețelele sociale. Fanii au observat imediat schimbarea și au comentat pe marginea acestui subiect. Vedeta spune că a fost cea mai bună decizie pe care a luat-o în ultimii ani și că aceasta a fost luată după ce s-a consultat cu soțul ei.

„Știu că într-o lume în care rețelele de socializare au devenit spațiul comun unde găsim de la sfaturi, lifestyle, fashion și până la momente personale sau care ar trebui să rămână personale, intimitatea este cel mai de preț accesoriu pe care îl putem avea sau oferi celor dragi nouă“, a spus Adelina Pestrițu.

Sursa:Instagram

Va decide când va fi mare

Vedeta a spus că fiica ei va decide dacă vrea să fie prezentă pe rețelele sociale atunci când va crește și că toate lucrurile se fac la timpul lor. „Încă este mică și am realizat că este prematur să activeze în viața virtuală, lucru care s-a întâmplat deja într-o oarecare măsură atunci când s-a născut. Dar niciodată nu este prea târziu să îndreptăm lucrurile.

Când ea va decide că-și dorește asta, o vom susține cu multă dragoste, dar până atunci o să-i respectăm viața personală. Expunerea are partea ei frumoasă, dar toate la timpul lor“, a mai declarat Adelina Pestrițu într-un interviu pentru revista Viva, potrivit redactia.ro.

Adelina Pestrițu este însă în continuare extrem de activă pe Instagram, unde are peste 1.8 milioane de fani. Pe lângă colaborările de pe rețelele de socializare, bruneta are o afacere cu haine care îi aduce bani frumoși în conturi.