Evenimentul Zilei > Sport > Decizia care i-a crescut cota de popularitate Simonei Halep. Curg aprecierile pentru româncă
Decizia care i-a crescut cota de popularitate Simonei Halep. Curg aprecierile pentru româncă

Decizia care i-a crescut cota de popularitate Simonei Halep. Curg aprecierile pentru româncă

Simona Halep a primit aprecieri în Australia, după inițiativa avută înaintea primului turneu de Mare Șlem al anului

Simona Halep a anunțat că, în timpul Australian Open, va dona câte 200 de dolari, pentru victimele incendiilor din Australia, de câte ori îl va enerva pe Darren Cahill. Antrenorul a răspuns la inițiativa româncei și a spus că va oferi și el câte 50 de dolari pentru situațiile conflictuale.

„Nouă ne convine! Mulţumim, Simona Halep! Te susţinem! Totul pentru o cauză nobilă”, au scris organizatorii turneului australian, pe Twitter.

Simona Halep a dezvăluit metoda ei unică de a strânge fonduri pentru victimele incendiilor. Şi asta arată, din nou, această strânsă conexiune pe care o are cu Australia, prin intermediul antrenorului ei, Darren Cahill. Una dintre cele mai scunde jucătoare din circuit, la doar 1,68 de metri, Simona nu e recunoscută pentru serviciul său, astfel că n-ar reuşi să strângă fonduri în urma aşilor pe care i-ar servi. Ea şi cu Darren Cahill au avut o iniţiativă neobişnuită, dar se pare că în această pereche asta funcţionează“, notează siteul 7news.com.au.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: