Evenimentul Zilei > Actualitate > Petrică Mâțu Stoian a avut un șoc și a slăbit brusc 25 de kilograme. Ce l-a marcat în asemenea hal pe artist
Petrică Mâțu Stoian a avut un șoc și a slăbit brusc 25 de kilograme. Ce l-a marcat în asemenea hal pe artist

Petrică Mâțu Stoian a avut un șoc și a slăbit brusc 25 de kilograme. Ce l-a marcat în asemenea hal pe artist

Petrică Mîțu Stoian a decedat sâmbătă seara în urma unor complicații post-COVID. Dar nu numai starea lui de sănătate l-a făcut să sufere enorm în ultima perioadă. Solistul a trăit o adevărată dramă, în urma căreia a slăbind brusc 25 de kilograme.

Toată țara este în suferință după ce Petrică Mâțu Stoian a murit la Spitalul de Urgență de la Reșița. El fusese transportat dintr-o clinică privată în care urma un tratament post-covid. Cu toate că medicii au făcut mari eforturi, el nu a mai putut să fie salvat, dându-și ultima suflare în urma unui șoc septic.

Respectatul interpret slăbise enorm în ultima perioada

Cunoscuții cu care s-a întâlnit cu Petrică Mâțu Stoian în ultima perioadă au observat că acesta slăbise enorm. Ba chiar, el a apărut și în emisiunea moderată de Cătălin Măruță pentru a discuta despre tragedia care l-a marcat și l-a făcut să sufere enorm, anume moartea soției impresarului său.

„Am slăbit din cauza unui șoc. Este vorba de soția impresarului meu care a lucrat foarte mult la imaginea mea și care a trecut din lumea cu dor, în lumea fără dor. A fost o durere imensă când am auzit.

M-a ajutat foarte mult în carieră. Acest șoc m-a făcut să-mi piară pofta de mâncare. Aveam peste 100 de kilograme, iar acum am slăbit brusc peste 25. O să încerc să trec peste acest moment.”, a povestit Petrică Mâțu Stoian la Pro TV.

Petrică Mâțu Stoian era divorțat din 2012

Petrică Mâțu Stoian divorța în 2012 într-un mod cât mai amiabil de femeia care i-a fost alături la bine și la greu timp de 16 ani, Carmen Mihaela. Cei doi nu au avut copii, iar despărțirea a venit după ce solistul se mutase în Craiova, în timp ce partenera lui a rămas în Târgu Jiu, scrie playtech.ro.

Regretatul interpret de muzică populară nu s-a recăsătorit, însă, în urmă cu doar câțiva ani, mulți speculau că acesta ar fi mult prea apropiat de Maria Gusman, soția impresarului său. Pe atunci, zvonurile privind faptul că această legătură i-ar fi adus divorțul artistului luau cu asalt internetul.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: