De Niro îşi vinde apartamentul din Londra. Cum arată luxul pentru un star de la Hollywood? Galerie foto

De Niro îşi vinde apartamentul din Londra. Cum arată luxul pentru un star de la Hollywood? Galerie foto

Vă gândiți să vă achiziționați un apartament spectaculos ? Ei bine, avem o ofertă de nerefuzat! Locuința actorului Robert de Niro este scos, pentru prima dată, pe piață! Oferta pentru superba locuință din Londra a actorului, dublu câştigător al premiului Oscar, pentru rolurile din "Naşul: Partea II" (1975), se ridică de 1,5 milioane de dolari! Ce spuneți, vă tentează? Fotografiile stau mărturie că merită!

Situat pe strada Southwark, imensul apartament oferă o vedere panoramică, putând fi văzută și catedrala Saint-Paul et Turnul Londrei, potrivit informațiilor prezentate de www.thesun.co.uk. În plus, este bine de știut că apartamentul are o notă extrem de elegantă, incluzând o bucătărie de un mare rafinament, cu mese din oțel și podele din lemn de nuc brazilian.

Locuința include, de asemenea, o terasă în aer liber de 1.300 de metri, de unde se pot vedea cele mai spectaculoase locuri din oraș. Este pentru prima dată când proprietatea este scoasă la vânzare, cu ofertă deschisă pe piață.

În 2015, Robert De Niro a plătit fiscului american suma de 6,4 milioane de dolari

Ne puteți urmări și pe Google News

În 2015, Robert De Niro a plătit fiscului american suma de 6,4 milioane de dolari, joi, după ce autorităţile au pus sechestru pe un apartament pe care starul îl deţine în cartierul newyorkez Tribeca, încercând să îl oblige astfel pe actor să îşi achite taxele datorate, relatează dailymail.co.uk.

Potrivit New York Post, sechestrul fusese pus pe o clădire de pe Hudson Street la numărul 114, unde se află sediul unei firme de investiţii, ce aparţine lui Robert De Niro. Actorul americane deţine şi un apartament în Central Park, pe care îl închiriază cu 125.000 de dolari pe lună, aflat într-una dintre cele mai scumpe zone ale oraşului New York.

Aceeaşi publicaţie afirmă că actorul şi proprietarul de restaurante Robert De Niro are o avere estimată la peste 200 milioane de dolari, deţinând proprietăţi valoroase la Los Angeles, Londra şi New York - mai ales în cartierul Tribeca, precum Nobu, TriBeCa Grill, The Greenwich Hotel şi TriBeCa Productions.

Robert de Niro, unul dintre cei mai talentați cineaști din toate timpurile

Actorul, regizorul şi producătorul Robert De Niro este considerat unul dintre cei mai talentaţi şi mai influenţi cineaşti din toate timpurile. Dublu câştigător al premiului Oscar, pentru rolurile din "Naşul: Partea II" (1975) şi "Taurul furios/ Raging Bull" (1981), De Niro a făcut multe alte roluri memorabile, mai ales în regia lui Martin Scorsese, în filme precum "Şoferul de taxi/ Taxi Driver" (1976), "Băieţi buni/ Goodfellas" (1990), "Promontoriul groazei/ Cape Fear" (1991) şi "Casino" (1995). El este, de asemenea, unul dintre fondatorii celebrului Festival Internaţional de Film Tribeca de la New York, înfiinţat în 2002.